Yurtdışı Kargo Ptt Sorgulama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Aynısı başıma geldi , ilk defa böyle uzun sürmüştü kargo sonra anladım ki ptt bir yerlerde unutmuş sonra birisi işleme almış merak etme gelir :) 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

mart ayında aldığım ürün yeni geldi :D

www.aloptt.gov.tr den de sorgulatabilirsiniz.canlı desteğe bağlanıp o da olmadı.Bimere başvurun.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Kargo elime ulaştı bu arada para kartıma iade yapılmıs, bunu satıcıya nasıl geri veririm ?

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim 9 günde gelen kargom gelmedi 25 gün oldu cok ters zamanda alışveriş yaptık

ingiltereden 4 günde gelen kargoda 1.5 ayda geldi arada oluyor böyle diye teselli ediyorum yoksa çok büyük bir kazık giricek bana :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Kargo elime ulaştı bu arada para kartıma iade yapılmıs, bunu satıcıya nasıl geri veririm ?

veremezsin yeni ürün alırsın göndermez öyle yapabilirsin.

genelde satıcılar hediyemiz olsun diyor.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1909 Toplam Mesaj: 16
aliexpress