Yurtdışı KAYIT

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niashzed
    niashzed's avatar
    Erkek
    Slm.Ben ebay.com dan(yasal yol) cep telefonu almayı düşünüyorum ama bu telefon türkiyede çalışırmı(kısa bir süre önce yurtdışı telefonlar kayıt altına alındı).Bilginiz dahilinde cwp bekliyorum.

Allah"tan hayatlarını fasaryadan bir takım projelerin peşinde heba etmiş sözde hackerların gaz döküp sakallarını yakıp kıskançlık krizlerine girdikleri bir sitede değilim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ortada tlf gözükmüyor resmin varsa linkini wer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bende hollandadayim simdi ben burda nokia n70 alacagim turkiyede calismi bu yeni sitem ciktiya kayit filan ediyorsun bi sorun cikarmi bilgilendirirseniz bizi sevinirim

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Erkek
    be_cool senin alacağuın alet tr de ancak hollanda dan alacağın cep hattıyla yani yurtdışı tarife çalışır. türk hattıyla tr de çalışmaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    tr kartiyla calistirma sansi yokmu yani tr kartiyla calismazmi beynini filan actirsam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    -----------------------
    bende hollandadayim simdi ben burda nokia n70 alacagim turkiyede calismi bu yeni sitem ciktiya kayit filan ediyorsun bi sorun cikarmi bilgilendirirseniz bizi sevinirim
    -----------------------
    GSM şirketleri arasında uluslar arası antlaşmalaar war. mesela turkcell i diğer ülkelerde uluslar arası dolaşıma açtırman koşuluyla kullanabilirsin. holandanın da bi şirketinin anlaşması wardır elbet.

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niashzed
    niashzed's avatar
    Erkek
    Ama şimdi o gelen telefon yurtdışından yasal yollarla giriyor bu durmda kaçak muamelisi yapmak yanlış deilmi.

Allah"tan hayatlarını fasaryadan bir takım projelerin peşinde heba etmiş sözde hackerların gaz döküp sakallarını yakıp kıskançlık krizlerine girdikleri bir sitede değilim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    TAMAMMEN YASAL YOLLARLA ALACAGIM SANIRIM KAYDETTIRMEM gerekir yardimlariniz icin saolun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yaw kardeşim sonuçta kaçak değilse zannetmem bişey olacağını haberlerde çıktıya sınırlarda da telefon kaydı yaptılar falan

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocalar şöyle birşey var.Kanun değişti,tr de ki durumu biliyorsunuzdur yurtdışından tel gelme olayı ise şöyle. Telefonu aldığınız yerden bir fatura almak zorundasınız ve gümrükten geçerken bu fatura gerekli.Sonra tr hat kullanacaksanız o faturayla gsm merkezlerine ulaşacaksınız onlar ücretsiz olarak teli kayıt edecek.Hepsi bu kadar.Ama faturasız tel. kaçak muamelesi gördüğünden dolayı burda kayıt ettirilemez

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    öyle diyolarda abi bişzim akrabalar geldi almanyadan şimdi yanımda almanyadan aldı telefonu hiç bişey yapmadan bura getirdi ama hala takır takır çalışıyo:)bide benim arkdaşlar kayıt ettirmedi ama onlarda kullanıyo...gene yaptılar bence yapacaklarını:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 3871 Toplam Mesaj: 15