Yurtdışı KAYIT
-
Slm.Ben ebay.com dan(yasal yol) cep telefonu almayı düşünüyorum ama bu telefon türkiyede çalışırmı(kısa bir süre önce yurtdışı telefonlar kayıt altına alındı).Bilginiz dahilinde cwp bekliyorum.
-
ortada tlf gözükmüyor resmin varsa linkini wer
-
bende hollandadayim simdi ben burda nokia n70 alacagim turkiyede calismi bu yeni sitem ciktiya kayit filan ediyorsun bi sorun cikarmi bilgilendirirseniz bizi sevinirim
-
be_cool senin alacağuın alet tr de ancak hollanda dan alacağın cep hattıyla yani yurtdışı tarife çalışır. türk hattıyla tr de çalışmaz
-
tr kartiyla calistirma sansi yokmu yani tr kartiyla calismazmi beynini filan actirsam
-
-----------------------
bende hollandadayim simdi ben burda nokia n70 alacagim turkiyede calismi bu yeni sitem ciktiya kayit filan ediyorsun bi sorun cikarmi bilgilendirirseniz bizi sevinirim
-----------------------
GSM şirketleri arasında uluslar arası antlaşmalaar war. mesela turkcell i diğer ülkelerde uluslar arası dolaşıma açtırman koşuluyla kullanabilirsin. holandanın da bi şirketinin anlaşması wardır elbet. -
Ama şimdi o gelen telefon yurtdışından yasal yollarla giriyor bu durmda kaçak muamelisi yapmak yanlış deilmi.
-
TAMAMMEN YASAL YOLLARLA ALACAGIM SANIRIM KAYDETTIRMEM gerekir yardimlariniz icin saolun
-
yaw kardeşim sonuçta kaçak değilse zannetmem bişey olacağını haberlerde çıktıya sınırlarda da telefon kaydı yaptılar falan
-
Hocalar şöyle birşey var.Kanun değişti,tr de ki durumu biliyorsunuzdur yurtdışından tel gelme olayı ise şöyle. Telefonu aldığınız yerden bir fatura almak zorundasınız ve gümrükten geçerken bu fatura gerekli.Sonra tr hat kullanacaksanız o faturayla gsm merkezlerine ulaşacaksınız onlar ücretsiz olarak teli kayıt edecek.Hepsi bu kadar.Ama faturasız tel. kaçak muamelesi gördüğünden dolayı burda kayıt ettirilemez
-
öyle diyolarda abi bişzim akrabalar geldi almanyadan şimdi yanımda almanyadan aldı telefonu hiç bişey yapmadan bura getirdi ama hala takır takır çalışıyo:)bide benim arkdaşlar kayıt ettirmedi ama onlarda kullanıyo...gene yaptılar bence yapacaklarını:)
Toplam Hit: 3871 Toplam Mesaj: 15