Yurtdışı Ürün Getirtebilen Arkadaş Varmı?
-
AasakLie bunu yazdı:
-----------------------------http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1
hocular bende bundan istiyorum yardımcı olabilecek varmı acaba.
-----------------------------Hocam saglamm bişeymıs ya :D
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------2. el telefonlar ucuz burda ama farzedelim getirdim pasaport kaydını yaptırabilcenmi
-----------------------------
Hocam nasıl yaptırabılırız bılmıyorum kı ... Benımkı nıyetlenme ama bunun sıstemı nasıl yaptırılır hıc anlamam ...
Eger sıstemı bılıyorsan ayrdımcı olursan ve fıyat verırsen (AKIL DA VERMEN DAHIL TABI :)) ben bu ıkı cıhazdan bırnı alıcam ...
Şuanda bıle s......com sıte de bakıyorum arastırıyorum yanı ...
-----------------------------Hocam öncelikle telefon aldıktan sonra pasaport kaydı yaptırman lazım yoksa telefon 6 gün sonra kapanıyor yani türkiyede kullanamıyosun. Pasaport kaydı yaptırman içinde 2 sene içinde hiçbi telefon kaydı yaptırmamış ve yurtdışına gidip gelmiş bi pasaport bulman lazım. Diğer bi yolda androitlerde nasıl bilmiyorum ama smbyn'ı ios u falan kırıyo telefoncular 20 30 tl civarında para verip telefona başka bi telefonun ime sini kopyalatabilirisn ama bu pek sağlıklı bi yol deil. Burda 2. el telefonlar ucuz ama htc ler içinde geçerlimi bilmiyorum.
-----------------------------Pekıı bı fıyat arastırman mumkun mu benım ıcın?
Özellıkle One X modelı ıcın canavar gıbı bır makına ya :)
Ben pasaport olayını halleettım dıyelım dıger bana gelene kadar masrafı olsun senden alımı olsun kaca patlar bı pıyasa yapsan?
ARTI Neredesın bu arada? :)
-----------------------------valla hocam suan bosna hersekteyim haftaya belgrad a yazında london a gidicem nerde daha ucuz hiçbi fikrim yok burda çarşıya çıktıgımda bakarm ama
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------2. el telefonlar ucuz burda ama farzedelim getirdim pasaport kaydını yaptırabilcenmi
Hocam nasıl yaptırabılırız bılmıyorum kı ... Benımkı nıyetlenme ama bunun sıstemı nasıl yaptırılır hıc anlamam ...
Eger sıstemı bılıyorsan ayrdımcı olursan ve fıyat verırsen (AKIL DA VERMEN DAHIL TABI :)) ben bu ıkı cıhazdan bırnı alıcam ...
Şuanda bıle s......com sıte de bakıyorum arastırıyorum yanı ...
-----------------------------Hocam öncelikle telefon aldıktan sonra pasaport kaydı yaptırman lazım yoksa telefon 6 gün sonra kapanıyor yani türkiyede kullanamıyosun. Pasaport kaydı yaptırman içinde 2 sene içinde hiçbi telefon kaydı yaptırmamış ve yurtdışına gidip gelmiş bi pasaport bulman lazım. Diğer bi yolda androitlerde nasıl bilmiyorum ama smbyn'ı ios u falan kırıyo telefoncular 20 30 tl civarında para verip telefona başka bi telefonun ime sini kopyalatabilirisn ama bu pek sağlıklı bi yol deil. Burda 2. el telefonlar ucuz ama htc ler içinde geçerlimi bilmiyorum.
-----------------------------Pekıı bı fıyat arastırman mumkun mu benım ıcın?
Özellıkle One X modelı ıcın canavar gıbı bır makına ya :)
Ben pasaport olayını halleettım dıyelım dıger bana gelene kadar masrafı olsun senden alımı olsun kaca patlar bı pıyasa yapsan?
ARTI Neredesın bu arada? :)
-----------------------------valla hocam suan bosna hersekteyim haftaya belgrad a yazında london a gidicem nerde daha ucuz hiçbi fikrim yok burda çarşıya çıktıgımda bakarm ama
-----------------------------Maşallah hocam ya :) Ne bu ya dünyayı mı gezıyorsun sen :)
İlgilenır bılgı verırsen cok sevınrıım :) -
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------bu postu unutma kanka iletişime geçyim senle fiyat konusunda
-
bende carsiya cikinca bir sorayim fiyatlari, galaxy note 700-640 $ arasi dedi bir arkadas. merak ettiginiz modelleri yazin zamanim olunca carsidan bakarim.
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------bende carsiya cikinca bir sorayim fiyatlari, galaxy note 700-640 $ arasi dedi bir arkadas. merak ettiginiz modelleri yazin zamanim olunca carsidan bakarim.
-----------------------------Hocam Model : HTC One S .... İlgilenırsen sevınrıım ....
-
edit:
A510e miş o :) -
diyelim pasaport kaydını yaptırdık, ondan sonra problem cıkma olasılığı var mı?
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------diyelim pasaport kaydını yaptırdık, ondan sonra problem cıkma olasılığı var mı?
-----------------------------yok yokda ne uğraşıyon imei attırı ver amele hal eder
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------diyelim pasaport kaydını yaptırdık, ondan sonra problem cıkma olasılığı var mı?
-----------------------------yok yokda ne uğraşıyon imei attırı ver amele hal eder
Kim o amele hocam?
Ya Cihaz Nasıl getırtıcez uygun fıyatlı ya :(