Yurtdışına Ürün Göndermek
-
pts.net ile gonderiyorum uygun ve hızlı
-
Hanzade Transport; 0 539 939 31 34 (büşra hanım), 0 506 257 07 03 (oğuzhan bey), +31 6 41219032 (fırat bey) ben tırlarla gönderiyorum :) Sadece sıvı gıda, parfüm falan yasak, Onun haricinde diğer ürünlerin faturası olması şartıyla alıyorlar. Faturasız ürün almıyorlar. Siz irtibat kurup depoya kadar götürüyorsunuz onlar gideceği adreste evine kadar teslim ediyorlar. Faturasız ürünlerde PTT kargoyu tercih ediyorum uçakla gönderiyorum 10 günde ulaşıyor ama PTT ile gönderilirse kıl bir memura denk gelirse gümrük vergisi kilitliyorlar.
essan tarafından 10/Mar/23 22:35 tarihinde düzenlenmiştir -
amerikaya köpek nasıl yollarız ? çipi tarım bakanlığı izni pasaportu herşeyi var
-
byincesu bunu yazdı
1. soru: hızlı mı gidecek ?
cvp evetse turpex bakabilirsin içerik önemli
cvp hayırsa 1-2 hafta uçak koli fiyatı bazen daha da uygun hale geliyor.
Not: Pttspor
Turpex: 2.700 TL
Uçak Koli: 1.700 TL
ben de ilk ptt ile gönderecektim. Kasada cam var diye kabul etmediler. thy xrayden geçirip cam var ise geri döndürüyor dediler. istiyorsanız beyan verin yine de gönderelim geri dönerse sorumluluk almayız dediler. Bu da küçük not olsun
-
Cosmic bunu yazdıbyincesu bunu yazdı
ben de ilk ptt ile gönderecektim. Kasada cam var diye kabul etmediler. thy xrayden geçirip cam var ise geri döndürüyor dediler. istiyorsanız beyan verin yine de gönderelim geri dönerse sorumluluk almayız dediler. Bu da küçük not olsun
eksik bilgi vermişler; thy değil dhl xrayden geçiriyor...
-
byincesu bunu yazdıCosmic bunu yazdıbyincesu bunu yazdı
eksik bilgi vermişler; thy değil dhl xrayden geçiriyor...
yanlış duymuş olabilirim :)