Yurtdışında Gözüken Bir Kredi Kartı Nasıl Bulabilirim?
-
Başlık biraz garip oldu ama idare edin artık. Bazı internet siteleri türkiye'deki kredi kartlarını falan kabul etmiyorlar, paypal falan kullansak bile paypal kredi kartının ülkesini paylaştığı için çözüm olmuyor bu. entropay diye birşey buldum ingiltere'de hesapları var adamların, sen o hesaba para yatırıyorsun onlar da sanal kart gibi birşey çıkartıyorlar sana. ama benim yapi kredi hesabından oraya para aktarmayı denedim ama adamların verdiği iban 23 hane yapi kredi 26 hane olur diyor iban numarası. başka da çözüm bulamadım, tavsiyesi olan?
not: kredi kartının amerika canada ingiltere fransa gibi ülkelerden birinde gözükmesi gerekiyor.
-
hocam belkide türkiye ürün göndermiyolardır ondandır ikametgah neresi bilmiyorum belki başka sebeptendir
-
Tnrsk bunu yazdı
hocam belkide türkiye ürün göndermiyolardır ondandır ikametgah neresi bilmiyorum belki başka sebeptendir
yok hocam kargolu birşey değil internet hizmeti bu.
-
vpn le ingiltereden paypal ac, turkiye paypalindan ona transfer et yada turkiye kredi kartindan ona transfer et ( ingiltere paypalindan odeme linki olusturup maille kendine) sonra diledigin gibi kullan
-
ipTelefon bunu yazdı
vpn le ingiltereden paypal ac, turkiye paypalindan ona transfer et yada turkiye kredi kartindan ona transfer et ( ingiltere paypalindan odeme linki olusturup maille kendine) sonra diledigin gibi kullan
-
Hocam al bitane HSBC kredi kartı. Yavşaklardır bayağı ama olsun işini görür. Sonuçta Hindistan'da bile var HSBC.
-
abd bankasindan kredi karti mevcut, alisveris icin kullanacaksan yardimci olurum haci. kil tuy isler olmasin.
-
Entropay kullanıyorum hocam, takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.
-
MaviEkran bunu yazdı
bu banka işlerinden pek anlamıyorum hocam ama entropay'in bana verdiği iban no 23 hane, yapi kredi hesabımdan para göndermeyi deniyorum iban no kısmına yazıyorum ama 26 hane olması gerek diyor. herhangi ekstra birşey yapmadım yurtdışına para gönderebilmek için western union falan tarzı şeyler var sanırım. nasıl çözebilirim bir bilgin var mı acaba?
-
ipTelefon bunu yazdı
sonra ödeme yaparken bu paypal hesabına kredi kartı kayıtlı değil yazısı ile karşılaşma ihtimalim var mı hocam? hesabı ilk aldığımda godaddy ile falan bu tarz bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum sanki ama oldu baya tabi.
-
Buremba bunu yazdıMaviEkran bunu yazdı
bu banka işlerinden pek anlamıyorum hocam ama entropay'in bana verdiği iban no 23 hane, yapi kredi hesabımdan para göndermeyi deniyorum iban no kısmına yazıyorum ama 26 hane olması gerek diyor. herhangi ekstra birşey yapmadım yurtdışına para gönderebilmek için western union falan tarzı şeyler var sanırım. nasıl çözebilirim bir bilgin var mı acaba?
Hocam IBAN numarası ülkeden ülkeye değişir. Türkiye 26 hane kullanıyor, Birleşik Krallık 22 Hane kullanıyormuş (http://tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=182718"emessage=2220054)
Para gönderirken mümkünse Entropay'de belirtilen para birimi cinsinden gönder, dolar olur, euro olur, sterlin olur. TL gönderirsen otomatik çevrilir heralde ama kurdan biraz kaybın olabilir.
Ben para transferi kullanmadım, Türkiye kredi kartımla işimi gördüm.