folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtdışında Gözüken Bir Kredi Kartı Nasıl Bulabilirim?

Yurtdışında Gözüken Bir Kredi Kartı Nasıl Bulabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

Başlık biraz garip oldu ama idare edin artık. Bazı internet siteleri türkiye'deki kredi kartlarını falan kabul etmiyorlar, paypal falan kullansak bile paypal kredi kartının ülkesini paylaştığı için çözüm olmuyor bu.  entropay diye birşey buldum ingiltere'de hesapları var adamların, sen o hesaba para yatırıyorsun onlar da sanal kart gibi birşey çıkartıyorlar sana. ama benim yapi kredi hesabından oraya para aktarmayı denedim ama adamların verdiği iban 23 hane yapi kredi 26 hane olur diyor iban numarası. başka da çözüm bulamadım, tavsiyesi olan?

not: kredi kartının amerika canada ingiltere fransa gibi ülkelerden birinde gözükmesi gerekiyor.

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hocam belkide türkiye ürün göndermiyolardır ondandır ikametgah neresi bilmiyorum belki başka sebeptendir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

hocam belkide türkiye ürün göndermiyolardır ondandır ikametgah neresi bilmiyorum belki başka sebeptendir

yok hocam kargolu birşey değil internet hizmeti bu.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

vpn le ingiltereden paypal ac, turkiye paypalindan ona transfer et yada turkiye kredi kartindan ona transfer et ( ingiltere paypalindan odeme linki olusturup maille kendine) sonra diledigin gibi kullan

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

vpn le ingiltereden paypal ac, turkiye paypalindan ona transfer et yada turkiye kredi kartindan ona transfer et ( ingiltere paypalindan odeme linki olusturup maille kendine) sonra diledigin gibi kullan

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Hocam al bitane HSBC kredi kartı. Yavşaklardır bayağı ama olsun işini görür. Sonuçta Hindistan'da bile var HSBC.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

abd bankasindan kredi karti mevcut, alisveris icin kullanacaksan yardimci olurum haci. kil tuy isler olmasin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Entropay kullanıyorum hocam, takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı

bu banka işlerinden pek anlamıyorum hocam ama entropay'in bana verdiği iban no 23 hane, yapi kredi hesabımdan para göndermeyi deniyorum iban no kısmına yazıyorum ama 26 hane olması gerek diyor. herhangi ekstra birşey yapmadım yurtdışına para gönderebilmek için western union falan tarzı şeyler var sanırım. nasıl çözebilirim bir bilgin var mı acaba?

. . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

sonra ödeme yaparken bu paypal hesabına kredi kartı kayıtlı değil yazısı ile karşılaşma ihtimalim var mı hocam? hesabı ilk aldığımda godaddy ile falan bu tarz bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum sanki ama oldu baya tabi.

. . .. . ... .
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    MaviEkran bunu yazdı

bu banka işlerinden pek anlamıyorum hocam ama entropay'in bana verdiği iban no 23 hane, yapi kredi hesabımdan para göndermeyi deniyorum iban no kısmına yazıyorum ama 26 hane olması gerek diyor. herhangi ekstra birşey yapmadım yurtdışına para gönderebilmek için western union falan tarzı şeyler var sanırım. nasıl çözebilirim bir bilgin var mı acaba?

Hocam IBAN numarası ülkeden ülkeye değişir. Türkiye 26 hane kullanıyor, Birleşik Krallık 22 Hane kullanıyormuş (http://tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=182718&quotemessage=2220054)

Para gönderirken mümkünse Entropay'de belirtilen para birimi cinsinden gönder, dolar olur, euro olur, sterlin olur. TL gönderirsen otomatik çevrilir heralde ama kurdan biraz kaybın olabilir. 

Ben para transferi kullanmadım, Türkiye kredi kartımla işimi gördüm.

Blue Screen of Death
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 12