folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışında İngilizce Dil Eğitimi

Yurtdışında İngilizce Dil Eğitimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Müritler, yurtdışında ingilizce dil eğitimi almayı düşünüyorum.Bu işin fiyatı, konaklama şartları vs. durumları nelerdir ?

Tercihim ABD, daha önce gitmiş veya bu konuda bilgi sahibi olan müritlerimiz var mı ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ingiltereye gitti ark

aylık 10 bin sterlin

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:
    -----------------------------

ingiltereye gitti ark

aylık 10 bin sterlin

aylık mı? ohannes :|

üniversitemi okuyor yoksa sadece dil eğitimimi

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

boğaziçi üni. nin kampları oluyormuş sanırsam 500 dolar, bitince yurtdışında öğrenmiş gibi öğreniyormuşsun bir araştır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:

boğaziçi üni. nin kampları oluyormuş sanırsam 500 dolar, bitince yurtdışında öğrenmiş gibi öğreniyormuşsun bir araştır

Teşekkür ederim hocam ama ben özellikle yurtdışı istiyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

ingiltereye gitti ark

aylık 10 bin sterlin

aylık mı? ohannes :|

üniversitemi okuyor yoksa sadece dil eğitimimi

lise 2 ye geçti işte bi kampüste eğitim görüyorlar full hırvat rus ispanyolmuş adamlar 1-2 ay mı ne kalcak 25 bin sterlin filan

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

INTERNATIONAL HOUSE –CALGARY-16 HAFTA

Eğitim:                          4480$ (Yoğun program / Pazartesi-Cuma 5 gün / 09:00-15:15  )

Kayıt Ücreti :                  120$

Transfer:                         175$ (havaalanından tek yön karşılama)

Konaklama:                  2960$(aile yanı yarım pansiyon)

Konaklama Hzm. Bdl :    195$

TOPLAM:   7.930 $   

INTERNATIONAL HOUSE –CALGARY-24 HAFTA

Eğitim:                          6760$ (Yoğun program / Pazartesi-Cuma 5 gün / 09:00-15:15  )

Kayıt Ücreti :                  120$

Transfer:                         175$ (havaalanından tek yön karşılama)

Konaklama:                  4440$(aile yanı yarım pansiyon)

Konaklama Hzm. Bdl :    195$

TOPLAM:   11.690 $ 

ben Kanada-Alberta-Calgary düşünüyorum oradaki fiyatlar uygun okullar

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

@UCANTENEKE teşekkür ederim hocam, peki hiç giden müritlerimiz var mı katalog fiyatı dışında tecrübe daha iyi olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

hocam benım arkadas ayın 12ssinde maliye gidiyo dil kursuna.2000 küsür euro felandı sanırım.şirkette istiklal caddesindeydi gorebılırsem ısmını ogrenmeye calısırım.gider işin detaylarını ogrenırsın sende

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkiye de bellirli bir kur eğitim alacaksın hocam daha sonra burada ki kursunun bağlantıları ile orada eğitime gideceksin. Arkadaşım gitmiş ti Atlanta'ya hem dil eğitimi alıyordu hem de boş zamanlarında saati 15$ a çalışıyordu. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yardımcı olan müritlere teşekkür ederim.Herkese ayrı ayrı cevap veremiyorum ama mesajlarınızı takip ediyorum.

Toplam Hit: 2879 Toplam Mesaj: 29