Yurtdışında Yaşayan Müridler ?
-
Arkadaslar benim problemim yabancı bi siteden parfüm vs. alıcaktım.Ürün Tr'de yok.Aradıgım ürünlerin hepsini buldum bi sitede ve cok cok uygun bi fiyata.tam ödemeyi yapıcam hata.Ürünün Türkiyeye girmesi yasakmıs.Büyük ihtimal sebep aynı ürün baska isimle satılıyor Türkiyede. (ama istedigim modeller degil )
Yurtdısında yasayan bi müridin adresini versem oraya göndertsem.o mürid güzel bi paket yapıp en ucuz sekilde postalasa hediye paketi falan yapsa gümrükten gecer mi ?
-
up!
-
Artek bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar benim problemim yabancı bi siteden parfüm vs. alıcaktım.Ürün Tr'de yok.Aradıgım ürünlerin hepsini buldum bi sitede ve cok cok uygun bi fiyata.tam ödemeyi yapıcam hata.Ürünün Türkiyeye girmesi yasakmıs.Büyük ihtimal sebep aynı ürün baska isimle satılıyor Türkiyede. (ama istedigim modeller degil )
Yurtdısında yasayan bi müridin adresini versem oraya göndertsem.o mürid güzel bi paket yapıp en ucuz sekilde postalasa hediye paketi falan yapsa gümrükten gecer mi ?
-----------------------------Amerikada yasiyorum yardimci olmaya calisirim. Kargo yaklasik 30-40 dolar arasinda tutar. Daha once gonderdigimden biliyorum. Hangi siteden aldin. Pm atabilirsin.
-
İngiltere ? Avustralya ?
-
İngiltere'deyim, ama daha önce Türkiye'ye hiç mektup vs. yollamadım, bu yüzden ne fiyat çekecekleri konusunda bir fikrim yok, üstelik sıvı gönderimine de izin verirler mi bilmiyorum. Araştırdıysan ve bir problem olmayacaksa yardımcı olabilirim...
-
avustralya da yasiyorum ama o tip seyler gondermek biraz riskli kardes
-
@telekom
Hocam Ürün İngilterede satılıyor hediyelik eşya gibi gönderilemez mi ?
@multiyano
Hocam satmak için veya koliyle almayı düşünmüyorum zaten.5 tane ürün var birer tane.
-------
Kargo gümrük vs. hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa cok memnun olucam :S
-
sıvı gönderimler hep problem olur dostum.adam nerden bilsin parfüm kokulu biyolojik silah göndermediğini.Araştır nette iyice.Avustralyadan zaten bekleme.Discovery de programı bilem vaR:D
-
sıvı şeyler yasak değil parfüm v.s güzel bir paket yapmasını rica et satıcıdan köpük koysun etrafına ve üstünden koli bantıyla bantlasın üzerine hediye yazsın sorun olmaz ;)
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
sıvı şeyler yasak değil parfüm v.s güzel bir paket yapmasını rica et satıcıdan köpük koysun etrafına ve üstünden koli bantıyla bantlasın üzerine hediye yazsın sorun olmaz ;)
-----------------------------@telekom
hocam böyle yapabilrmiyiz ?
-
Sanırım online olarak alacaksın, bu durumda paketleme işi bana kalacak anlaşılan :)
Köpüğü bulamayabilirim ama yaparız...