folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışından Araba Getirtmek

Yurtdışından Araba Getirtmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

6 ay olayında, arabanın sahibi kimse o da 6 ay yurtdışında arabayla beraber kalmışsa yanında araba getirebiliyo o 6 ayın sonunda :) gideyim başka araba getireyim yemiyodu en son..
    bide hocam çok çok çok yukardan tanıdığın yoksa (ki o da başbakan felan) , öyle bi dünya yok :) ben daha bulamadım legal bi formulünü sen hayatta bulaman :D :D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

şimdi 2 araç alıcaz 2 sinide fark kişiler üzerine kaydedicez 6 ay aracın biri türkiyede olacak 6 ayın sonunda diğerini getirip burada kullandığımızı götüreceğiz bu şekilde bi devir daim yapabiliyor muyuz yapamıyor muyuz şimdi ? 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    BosnaK bunu yazdı

Bizim bi şöför var Ahmetbey de oturuyo.

Haskovo'lu - Bulgaristanlı  iki tane mercedesi var biri bacanağının üstüneymiş biri kendinin.

6 ay kendi arabasını 6 ay öbürünü kullanıyo.

bacanak getiriyo vekalet veriyo bırakıyo arabayı cıkıyo gidiyo.

+ giris cıkış  yapabilirsen 6 aya yakın sorun olmuyor.

bulgaristanlı bir macır abimiz var coupe fx aldı hundai gümrükcülerde tanıdık, gidip geliyo arada diğer arabayı alıyor.

a3 s-line var.

bulgar mı olsak napsak :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

6 ay burda 6 ay yurt dışında prosedür bu.

Gürcistan'dan çok alan var. Bu şekilde.. Babamın Amcaoğlunda var o bunu bilmiyordu biraz fazla durdu burda Gürcistan'a gidince sıkıntı oldu. Plakayı değiştirdi geldi sonra..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bizim akraba Almanyada Bmw x5'i var Bide Chrysler 300'ü 

6 ay x5'le takılıyo sonra gidiyo almanyaya 1-2 ay takılıyo Chrysler'i alıyo 6 Ay sonra gidiyo

Bmw'yi alıyo derken geçinip gidiyo en son gördüğümde x5'i almaya gidicem diyodu 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

Almanya vatandaşı olduğum halde etkili bir çözüm bulamadım. Onun için vazgeç bu sevdadan sende bizim gibi domalacaksın ötv ye :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı

Almanya vatandaşı olduğum halde etkili bir çözüm bulamadım. Onun için vazgeç bu sevdadan sende bizim gibi domalacaksın ötv ye :)

Bir yolu da engelli üzerine getirtmek var ise ailede ama zaten Türkiye'den de ÖTV'siz alınabiliyor..

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    blackace bunu yazdı

Bir yolu da engelli üzerine getirtmek var ise ailede ama zaten Türkiye'den de ÖTV'siz alınabiliyor..

Ailemde engelli yok hocam ve seninde dediğin gibi türkiyedede ötv indirimi uygulanıyor engelli vatandaşlarımıza yurt dışından getirmenin pek bir esprisi kalmıyor..

Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 19