Yurtdışından Araba Getirtmek
-
6 ay olayında, arabanın sahibi kimse o da 6 ay yurtdışında arabayla beraber kalmışsa yanında araba getirebiliyo o 6 ayın sonunda :) gideyim başka araba getireyim yemiyodu en son..
bide hocam çok çok çok yukardan tanıdığın yoksa (ki o da başbakan felan) , öyle bi dünya yok :) ben daha bulamadım legal bi formulünü sen hayatta bulaman :D :D -
şimdi 2 araç alıcaz 2 sinide fark kişiler üzerine kaydedicez 6 ay aracın biri türkiyede olacak 6 ayın sonunda diğerini getirip burada kullandığımızı götüreceğiz bu şekilde bi devir daim yapabiliyor muyuz yapamıyor muyuz şimdi ?
-
BosnaK bunu yazdı
Bizim bi şöför var Ahmetbey de oturuyo.
Haskovo'lu - Bulgaristanlı iki tane mercedesi var biri bacanağının üstüneymiş biri kendinin.
6 ay kendi arabasını 6 ay öbürünü kullanıyo.
bacanak getiriyo vekalet veriyo bırakıyo arabayı cıkıyo gidiyo.
+ giris cıkış yapabilirsen 6 aya yakın sorun olmuyor.
bulgaristanlı bir macır abimiz var coupe fx aldı hundai gümrükcülerde tanıdık, gidip geliyo arada diğer arabayı alıyor.
a3 s-line var.
bulgar mı olsak napsak :|
-
6 ay burda 6 ay yurt dışında prosedür bu.
Gürcistan'dan çok alan var. Bu şekilde.. Babamın Amcaoğlunda var o bunu bilmiyordu biraz fazla durdu burda Gürcistan'a gidince sıkıntı oldu. Plakayı değiştirdi geldi sonra..
-
Bizim akraba Almanyada Bmw x5'i var Bide Chrysler 300'ü
6 ay x5'le takılıyo sonra gidiyo almanyaya 1-2 ay takılıyo Chrysler'i alıyo 6 Ay sonra gidiyo
Bmw'yi alıyo derken geçinip gidiyo en son gördüğümde x5'i almaya gidicem diyodu
-
Almanya vatandaşı olduğum halde etkili bir çözüm bulamadım. Onun için vazgeç bu sevdadan sende bizim gibi domalacaksın ötv ye :)
-
blackace bunu yazdı
Almanya vatandaşı olduğum halde etkili bir çözüm bulamadım. Onun için vazgeç bu sevdadan sende bizim gibi domalacaksın ötv ye :)
Bir yolu da engelli üzerine getirtmek var ise ailede ama zaten Türkiye'den de ÖTV'siz alınabiliyor..
-
darkroques61 bunu yazdıblackace bunu yazdı
Bir yolu da engelli üzerine getirtmek var ise ailede ama zaten Türkiye'den de ÖTV'siz alınabiliyor..
Ailemde engelli yok hocam ve seninde dediğin gibi türkiyedede ötv indirimi uygulanıyor engelli vatandaşlarımıza yurt dışından getirmenin pek bir esprisi kalmıyor..