Yurtdışından Gelen Telefonların Kayıt Ücretine Zam İsteği
-
Bizim vatandaşı siksen, oooh iyi, adamların canı çekmiştir, haklılar der.
-
Zam gelsin almanyadan her gelişimde imei atılabilen modellerden 10 tane getirip kâr koymadan satmazsam şerefsizim
-
bu olayı bile savunan var vay ak :) müstehak böyle ülkeye her sey.
-
Ufak ufak sikene kadar, direk 5000 TL yapsalar da biz de rahatlasak, onlar da...
onlar -> onun bunun çocuklarını refer etmektedir.
-
ArduouS bunu yazdı
En kötü şu telefonu alır imeiyi getirttiğim telefona attırırım :D 300 lira kardayım yine bu nasıl iş

Hocam, donanımhaber seni yakalamış :)
-
3Dxsolid bunu yazdıArduouS bunu yazdı
En kötü şu telefonu alır imeiyi getirttiğim telefona attırırım :D 300 lira kardayım yine bu nasıl iş
Hocam, donanımhaber seni yakalamış :)
düzelttim :) silersen sevinirim resmi
-
bugun aldigim en guzel haber girtlagina kadar soksunlar bu milletin mustehak.
-
Biyoteknoloji bunu yazdıseadog bunu yazdı
Güzzel bir icraat bence. Yerliye teşvik gayet güzel.
Hocam yapma ne yerlisi ne teşviği sikik vestelin mal telefonunu almak için yaptıkları oyunlar bunlar yapmayın nesi güzel icraat onu arttıracağına vestel telefonları indirsinler yahu
https://www.vestel.com.tr/akilli-telefon-venus-5-5-x-altin
en baba telefonu bu 4 çekirdekli hem de qualcom 2k batarya 2mp ön kamera hem de tost makinası gibi çekiyo daha IPS ekran bile yapamadılar saçmalık!
Kötüleme hocam ayıp valla. Vay anasını 5.5 inç ve 2k bataryayla şarj aletini unutturur adama. 1.2ghz qualcomm snapdragon 400 le yağ gibi kayar gider. Boru değil Quad Core işlemciye sahip. 1280x720 çözünürlük hangi cihazda var kötülemeden önce 2 kere düşünün.
Dünyada yılın ürünü seçilse avrupada ve amerikada yok satsa gene yüzüne bakmam kodumun telefonunun. Fason üretimle yerli malı oluyorsa tahribatça birleşip bir telefon da biz çıkaralım vergiden de muaf olmayı dile getirelim. Paranın altında ezilelim amk.
-
Android için root yaparak imei değiştirilemiyor mu ? Tuşlu olsa imei için cihaz gerekiyor tamam,ancak yeni telefonlar baya bilgisayar gibi,erişimi yazılımı yok mu bu işin ? Geriden geliyorum biraz.
-
Kurucumuz Mehmet Zorlu’nun her fırsatta dile getirdiği “Dürüst olacaksın, çalışkan olacaksın, sorumluluk sahibi olacaksın. Oldum demeyeceksin; daima yeni ekmek tekneleri kuracaksın. Memleketini seveceksin, vefalı olacaksın ve mutlaka yarınlarla da dost olacaksın!” sözleri, Zorlu Holding çalışanlarının yolunu aydınlatmaya devam ediyor.
Üstüne daha da bişey demiyorum, küfrü siz edin.