Yurtdışından Getirilen Telefonu Türkiyede Açtırma
-
merhaba arkadaşlar. bulgaristandaki telefon fiyatları neredeyse buradakinin 4/1 fiyatına. oradan telefon alsam burada nasıl açtırabilirim ?
-
Pasaport ile kayıt ettirmen yeterli,
-
getirebiliten ne oradan ?
alıcı olurum getirirsen
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
getirebiliten ne oradan ?
alıcı olurum getirirsen
-----------------------------1 adet samsung wave
1 adet samsung jet getirecem
jet 350 tl vave 550 tl
ama kendim kullanacam satmaya niyetim yok.
birini kaçak birini resmi getirecem. vaveyi pasaporta işletecem jeti işletmeyecem bunu pasaportsuz açtırabilirmiyiz
-
pasaport ile kayıt yaptıramıyorsan, imei kıran yerler var ama onlarınki de garanti değil 1 imei bisürü telefona yapıyorlar bunada klonlama denio sanırım 1 ay sürmeden patlıyor. elinde kullanmadığın bi telefon varsa onun imei'ni güvendiğin bi telefoncuda yeni telefonun imei ile değiştirebilirsin. önemli olan eski telefonun imei'ni senden başka bi telefona daha kullanmaması.
-
Babam bana getirmişti geçen sene yurt dışından.Pasaport ile kayıt yaptırman yeterli ya da telefonun bir şeyini kırıyolarla zart zurt öyle yapıyorlar.
-
destanition bunu yazdı:
jet 350 tl vave 550 tl
birini kaçak birini resmi getirecem. vaveyi pasaporta işletecem jeti işletmeyecem bunu pasaportsuz açtırabilirmiyiz
-----------------------------bunlar sıfır mı?
-
bizim vardı 1 tane 10 tl ye telefoncu açtı kullanıyoruz bişey olmadı henüz..
-
ExcellencE bunu yazdı:
destanition bunu yazdı:
jet 350 tl vave 550 tl
-----------------------------bunlar sıfır mı?
-----------------------------elbetteki sıfır
-
bende gecen haskovada dolasirken denk geldim turkiyede olmayan telefonlar var burda 4\1 fiyati degilde yari yariya hemen hemen .bu arada klavye bulgar klavyesi ing-bulgarca alfabe var bazi harfleri tam yazamiyorum sonra laf soylemeyin :)
-
Pasaportun Türkiyeye son giriş tarihinden itibaren 30 gun gecmemiş olması gerek , 1 pasaportla 1 yılda bir telefon kayıt ettirme hakkı var , Eger Pasaport turk vatandaşıa ait degilse o zaman o kişinin ikamet tezkeresi olması gerek yada pasaportuyla sadece bir gsm numarasına kayıt olabiliyor ve o telefonu bir sim kartı ile kullanabiliyor.