Yurtdışından Kaçak Kamera Arıyorum.. Yada 2. El
-
Arkadaşlar,, maalum kriz... İyi bir kamera arıyorum.. Ama param yok =)
YUrtdışından gelince dörtte biri fiyatını buluyor neredeyse.. Garantisiz,, kaçak yada ikinci el kamera arıyorum.. Gittigidiyorda falan çok pahalı.. Yardımcı olur musunuz?/
Aradığım kameralar
Canon XL serisi
Canon XH serisi
Sony HVR-HD1000
Panasonic md 1000
bunlardan biri olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
-
yada gidip indircem bi vitrini!! YEter be!! Bi kamerayı çok görüo bu a.q dünyası bana!!..
-
hocam çin sitelerine bi bak ve amcama sorayım suudi arabistana gittide
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
buna çok sevinirim ya gerçekten ihtiyacım var..Çin sitelerine baksamda orda tanıdık yok ki nasıl gelecek..
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------rapidhacker550 bunu yazdı:
buna çok sevinirim ya gerçekten ihtiyacım var..Çin sitelerine baksamda orda tanıdık yok ki nasıl gelecek..
hocam dealxtreme mi neydi kargo beleş adamlar ödiyoredit:http://www.dealextreme.com/
-
Elektronik için paran olcek.
-
bende senin durumdayım 2 senedir fotoğraf makinası alacam bi türlü nasip olmadı ama az kaldı istanbulda buldum ucuza haftaya alacam inşallah darısı başına...
-
scuderia bunu yazdı:
bende senin durumdayım 2 senedir fotoğraf makinası alacam bi türlü nasip olmadı ama az kaldı istanbulda buldum ucuza haftaya alacam inşallah darısı başına...
senin adına çok sevindim kardeş =)) inş. alırsın.. Şimdiden güle güle kullan.. -
konu günceldir arkadaşlar
-
çok bi fark olacağını zannediosan boş yere arama kimse 300 lük cihazı 100 e alıp sana 150 ye satmaz
ama kendin gidersen bişey diyemem suriyede bayaa var böyle şeyler tabi bana 1 saatlik yol sana ne kadar bilemicem + pasaport vize derken gene aynı paraya gelir
boşver git garantili bayiden al :D -
paradox bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar,, maalum kriz... İyi bir kamera arıyorum.. Ama param yok =)
YUrtdışından gelince dörtte biri fiyatını buluyor neredeyse.. Garantisiz,, kaçak yada ikinci el kamera arıyorum.. Gittigidiyorda falan çok pahalı.. Yardımcı olur musunuz?/
Aradığım kameralar
Canon XL serisi
Canon XH serisi
Sony HVR-HD1000
Panasonic md 1000
bunlardan biri olursa sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
-----------------------------Hafiz, istediklerini not ettim bu pazar yine bakayim istediklerine. Ama istedigin modeller burada satilmiyor saniyorum. Ornek: Canon XL