folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yurtdışından MSİ Laptop Almak?

Yurtdışından MSİ Laptop Almak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enzo
    enzo's avatar
    Erkek
    cemkrc bunu yazdı

Şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm arkadaşlar MSI yurtdışından almışta olsak 1 yıl boyunca global garantisi geçerli oluyormuş. Türkiyedeki servisleri kullanabilecekmişiz. Garanti başlangıcı fatura tarihi oluyormuş. Fatura ile MSI'ya kayıt olmak gerekiyormuş garantinin başlaması için. Yurtdışından almaya karar verdim hepinize çok teşekkür ediyorum

@DaSpOnGe   hocam oyun için çok nadir kullanıcam. Genel anlamda android studio ve diğer programlama dilleri için kullanıcam. Ayrıca masaüstü toplayamam hocam çünkü bu cihaz benimle her yere gelmesi gerekiyor :)

Önermiyorum, en büyük nedeni msi'ın marka bilinirliğine rağmen kalitesiz ürünler üretmesi (asus vs. kıyasladığımızda); başıma gelen olay msi gt70 aldım ABD'den, 1.5 yıl kullandım, alet bir gece ansızın paket oldu, Türkiye'de servispoint isimli firma bakıyor, adamların servis olayı başlı başına büyük rezalet, çalışan anakartları bozarlar, cillop giden laptop menteşeleri kırık gelir vs., geçtiğimiz yıllarda adrenaline'in de anakartı yanmıştı durduk yere, uğraştı durdu en son yenileme verdiler. Şirkete msi anakart aldık, çalışmadı, 2 kere garantiye gitti geldi ne olduğunu anlamadılar, ram yuvası vs. problemli çıktı.

Desktop kartları değişim kolaylığı açısından alınır, f/p olarak da iyi ama laptoplarını kesinlikle önermiyorum, ferrari görünümlü fiat... 

"İstikbal göklerdedir..."
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 12
msı yurtdışı