Yurtdışından Türkiyeye Gönderim Yapan Ucuz Giyim Siteleri??
-
Merhablar arkadaşlar..
Malumunuz yurtdışında daha ucuza daha fazla çeşidi bulabiliriyoruz..Var mı bildiğiniz free shipping giyim alışveriş siteleri?
-
www.dealextreme.com
-
SweetyVolty bunu yazdı:
-----------------------------
www.dealextreme.com
-----------------------------giyim demiş adam
-
SweetyVolty bunu yazdı:
www.dealextreme.com
searching for brain... -
Nikoteen bunu yazdı:
SweetyVolty bunu yazdı:
www.dealextreme.com
searching for brain...
-----------------------------Sorry. Not Found. Please F1 for help.
-
valla ben ayni sehirdeyim, 30 euroya kadar 2 euro bedel oduyosun 30 euroyu gecerse ucretsiz geliyo haci, ama benim bildigim kucuk bi magaza, sadece amsterdama dagitiyo, eleman motorla dagitiyo, oyle kargo felan degil, pizzaci gibi calisiyolar ilginc bisey,
-
st_anger_turk bunu yazdı:
valla ben ayni sehirdeyim, 30 euroya kadar 2 euro bedel oduyosun 30 euroyu gecerse ucretsiz geliyo haci, ama benim bildigim kucuk bi magaza, sadece amsterdama dagitiyo, eleman motorla dagitiyo, oyle kargo felan degil, pizzaci gibi calisiyolar ilginc bisey,
-----------------------------:) Ne hoş bi yöntem iş geliştirme ne kadar ileri batı avrupada.
-
Hocam bütün dünya Türkiyeden giyim ithal ederken, ve ülkemizde ihracat fırlamışken merak ediyorum sen neden yurt dışından almak istiyosun giyimini ?
Alacağın ürün büyük ihtimalle Türk malıdır.Üzerinde Made in Turkey yazmayabilir ama öledir..
Bu sebeple Türkiyede daha ucuza bulabilirsin zaten aradığın ürünü..
-
opusdei bunu yazdı:
Hocam bütün dünya Türkiyeden giyim ithal ederken, ve ülkemizde ihracat fırlamışken merak ediyorum sen neden yurt dışından almak istiyosun giyimini ?
Alacağın ürün büyük ihtimalle Türk malıdır.Üzerinde Made in Turkey yazmayabilir ama öledir..
-----------------------------dogrudur.Fakat Türkiyede bulamayacagın modeller olabilir arkadaş onuda düşün.Adam paristen öyle mont alıyor ki bulamazsın başka yerde.
-
hacı iyi bakın o siteye, demek istediğimi anlarsınız ;)
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Başkan çok güzel söylüyorsun haklısın da ama marka olarak gucciyi ele alalım..Kaç değişik modelini bulabiliriz ki türkiyede..