Yurtdisindan Tutun Getirtme | Istanbul'da Bulma
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Gelirken sigara olarak izin veriliyor fakat tütün olarak hele de posta ile gümrükte tütüne izin vermiyorlar diye biliyorum.
-----------------------------b3lli bir agırlıga kadar tütün3 izin var. 500 gram 1 kilo tam hatırlamıyorum anck tartıyıolar
istanbuldan okudugm ülk3y3 gid3rk3n 10 kilo tütün götürüyoduk arkadala h3psini attılar çöp3 içind3n 500 gram mı 1 kilo mu n3 alabildik
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------orjinal djarum black arıyorum.
kütahya da dağın başında bir yerde yim :) nasıl bulabilirim
-----------------------------hacı merkezde bile golden virginia yı tek bi yerde bulabiliyorm işin zor valla(=
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Gelirken sigara olarak izin veriliyor fakat tütün olarak hele de posta ile gümrükte tütüne izin vermiyorlar diye biliyorum.
-----------------------------b3lli bir agırlıga kadar tütün3 izin var. 500 gram 1 kilo tam hatırlamıyorum anck tartıyıolar
istanbuldan okudugm ülk3y3 gid3rk3n 10 kilo tütün götürüyoduk arkadala h3psini attılar çöp3 içind3n 500 gram mı 1 kilo mu n3 alabildik
-----------------------------Yaninda tasirken geliyor ama yurtdisindan izin var mi? Kapali ve bandrollu sigara.
-
Selam Break kardeş,
o tip sigaralar bir magazada var ama adını unuttum sadece tarif edeceğim... Eminonunde vapurdan inip mısır çarşısına gidiyorsun, dümdüz gidiyorsun çarşıdan çıkıp düz devam ederken hep soluna bak hemen bir iki dükkan ilerde bu tarz sigaralar satan bir yer var. işini görürü inşaAllah...Selamlar..
-
Hacılar bi zamanlar bi puro bulmuştum içerken saf çikolata tadı geliyordu.. yani bildiğiniz çikolata tadı vardı dumanında çok yoğundu. ankarada böyle bi puroyu nerden bulabilirim
-
İstanbul'da bulabilirsin. Levent de doğa şarküteriye bak. Telefonla arayıp sorabilirsin. Orada yoksa eminönü, sirkeci taraflarında vardır kesin.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul'da bulabilirsin. Levent de doğa şarküteriye bak. Telefonla arayıp sorabilirsin. Orada yoksa eminönü, sirkeci taraflarında vardır kesin.
-----------------------------Harika yarin arayip soracagim. Tesekkur ederim.
@cemil
Hocam Izmir'de yasiyorum fakat Istanbul'a gittigimde kesin ugrayacagim. Sagol.
-
hocam söyle bir arkadaşa sana alsın sonuçta tbt için herşey :) benim boş vaktim yok 7/15 çalışıyorum
-
bensiz_aglama bunu yazdı:
-----------------------------hocam söyle bir arkadaşa sana alsın sonuçta tbt için herşey :) benim boş vaktim yok 7/15 çalışıyorum
-----------------------------Once tanidiklarla ulasmaya calisacagim eger olmazsa artik muridlerden yardim isteruk.