folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtdisindan Tutun Getirtme | Istanbul'da Bulma

Yurtdisindan Tutun Getirtme | Istanbul'da Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

whoobay bunu yazdı:
    -----------------------------

Gelirken sigara olarak izin veriliyor fakat tütün olarak hele de posta ile gümrükte tütüne izin vermiyorlar diye biliyorum.

b3lli bir agırlıga kadar tütün3 izin var. 500 gram 1 kilo tam hatırlamıyorum anck tartıyıolar

istanbuldan okudugm ülk3y3 gid3rk3n 10 kilo tütün götürüyoduk arkadala h3psini attılar çöp3 içind3n 500 gram mı 1 kilo mu n3 alabildik

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:

orjinal djarum black arıyorum.

kütahya da dağın başında bir yerde yim :) nasıl bulabilirim

hacı merkezde bile golden virginia yı tek bi yerde bulabiliyorm işin zor valla(=

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

whoobay bunu yazdı:

Gelirken sigara olarak izin veriliyor fakat tütün olarak hele de posta ile gümrükte tütüne izin vermiyorlar diye biliyorum.

b3lli bir agırlıga kadar tütün3 izin var. 500 gram 1 kilo tam hatırlamıyorum anck tartıyıolar

istanbuldan okudugm ülk3y3 gid3rk3n 10 kilo tütün götürüyoduk arkadala h3psini attılar çöp3 içind3n 500 gram mı 1 kilo mu n3 alabildik

Yaninda tasirken geliyor ama yurtdisindan izin var mi? Kapali ve bandrollu sigara.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemil
    cemil's avatar
    Erkek

Selam Break kardeş,

o tip sigaralar bir magazada var ama adını unuttum sadece tarif edeceğim... Eminonunde vapurdan inip mısır çarşısına gidiyorsun, dümdüz gidiyorsun çarşıdan çıkıp düz devam ederken hep soluna bak hemen bir iki dükkan ilerde bu tarz sigaralar satan bir yer var. işini görürü inşaAllah...Selamlar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Hacılar bi zamanlar bi puro bulmuştum içerken saf çikolata tadı geliyordu.. yani bildiğiniz çikolata tadı vardı dumanında çok yoğundu. ankarada böyle bi puroyu nerden bulabilirim

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

İstanbul'da bulabilirsin. Levent de doğa şarküteriye bak. Telefonla arayıp sorabilirsin. Orada yoksa eminönü, sirkeci taraflarında vardır kesin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

İstanbul'da bulabilirsin. Levent de doğa şarküteriye bak. Telefonla arayıp sorabilirsin. Orada yoksa eminönü, sirkeci taraflarında vardır kesin.

Harika yarin arayip soracagim. Tesekkur ederim.

@cemil

Hocam Izmir'de yasiyorum fakat Istanbul'a gittigimde kesin ugrayacagim. Sagol.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

hocam söyle bir arkadaşa sana alsın sonuçta tbt için herşey :) benim boş vaktim yok 7/15 çalışıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

bensiz_aglama bunu yazdı:

hocam söyle bir arkadaşa sana alsın sonuçta tbt için herşey :) benim boş vaktim yok 7/15 çalışıyorum

Once tanidiklarla ulasmaya calisacagim eger olmazsa artik muridlerden yardim isteruk.

Toplam Hit: 4062 Toplam Mesaj: 20