folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtiçi Kargo , Karşı Ödemeli Ürün Gönderirsem.. ?

Yurtiçi Kargo , Karşı Ödemeli Ürün Gönderirsem.. ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

insidae bunu yazdı:

hocam alıcı ödemeli ypaarsan alıcının ismi soyismi telefon numarası adresi ve o şehirdeki hangi yurtiçi kargo şubesine gönderilcek onu söylüyorsun alan kişide 5 lira gibi bir fiyat vererek kargoya ürünü alıyor.

hocam ben şube teslim göndericem. o kişinin adresi yok elimde. o şubeye göndericem ben sadece ;) adam her gün gidiyomus zaten şubeye.

Tamam sorun yok işte. Alıcı için şube adresini yazarsın alır oradan. Senden isticeği ad soyad iletişim bilgilerin olur, tanıdık değilse T.C kimliğini ister bu bilgileri doğru edinmek için.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

adın soyadın telefonun adres bilgilerin

gideceği kişinin adı soyadı telefonu adres bilgileri istenir hocam...

Kendini garantiye almak diye bişey yok, karşı taraftaki maximum sürede almazsa sana telefon ederler geri getiirler kargoyu alman içinde 2 katı para isterler :)

Ha birde yeni kanuna göre tckimlik istiyorlar sanırım

Evet Tc Kimlik İstiyorlar.

2 Hafta Önce yoLLadım Yurtiçi Kargo İle

Karşı Tarafın Numarasını İstiyorlar.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

insidae bunu yazdı:

hocam alıcı ödemeli ypaarsan alıcının ismi soyismi telefon numarası adresi ve o şehirdeki hangi yurtiçi kargo şubesine gönderilcek onu söylüyorsun alan kişide 5 lira gibi bir fiyat vererek kargoya ürünü alıyor.

hocam ben şube teslim göndericem. o kişinin adresi yok elimde. o şubeye göndericem ben sadece ;) adam her gün gidiyomus zaten şubeye.

tamam hocam banada şube teslim geldi 2 gün önce yurtiçi alıcının adı soyadı telefon numarası ve o ildeki hangi yurtiçi kargo şubesine gönderilcekse onu belirticeksin adamda gidip alıcak alıcı ödemeli işaretlersen o 5 lira ödeyerek alabilir ürünü.  İstanbul - İzmir   566 Km.  1  İş Günü  - 201-600 km 1 iş günü içinde teslim ediyorlar.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hocam,

Kargo firmaları arasında bilgi alma şekillerinde fark yok,

Kargunun üzerine göndericinin;

Ad - Soyad, Adres, Tlf. bilgilerini girmesi ve T.C. kimlik belgesini ibraz etmesi mecbur.

Şube teslimi istiyorsan, bunu belirtmen lazım ki, dekonta bu bilgi işlensin, şube tesliminde alıcıya tlf. açarlar, kargonuz var gelin alın diye

Alıcı Ad-Soyad, Tlf. yeterli.

Toplam Hit: 4270 Toplam Mesaj: 15