Yurtiçi Kargo, Kargo İade?
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
içinde ne vardı hoca tam olarak
-----------------------------bişeyi değiştirmez. kargo başkasına gittiyse ve üzerinde açılıp acılmadıgını anlayabileceğin bir şey yoksa , açılmış olarak kabul edilmesi gerekir. içindeki ne olursa olsun 2.ele girer. Kullanıcının aldıgı şey gelmemis sayılır. ama durumu hb'ye bildiricek öncelikle
-----------------------------kimliksiz nasıl vermişler acaba merakım orda
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------taşınabilir harddisk ve 2+1 ses sistemi
-
66albay bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------taşınabilir harddisk ve 2+1 ses sistemi
-----------------------------eğer kargodan bunu öğrendiyse babam olur kendisi bile der yane :))
-
HeadBanger bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------bişeyi değiştirmez. kargo başkasına gittiyse ve üzerinde açılıp acılmadıgını anlayabileceğin bir şey yoksa , açılmış olarak kabul edilmesi gerekir. içindeki ne olursa olsun 2.ele girer. Kullanıcının aldıgı şey gelmemis sayılır. ama durumu hb'ye bildiricek öncelikle
-----------------------------hocam benim paketin üzerine başkasının adres barkodunu yapıştırmışlar. kimlikte de böylece bi sorun çıkmamış
-
HeadBanger bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------yok işte Jelatin karısınca heralde ona gelmis gibi olmus. ben de bugün yurtiçi kargodan ürün aldım , kimlik aldı kontrol etti. yani kimliğe kesinlikle bakıyolar o zorunlu birşey ama karısmıs işte paketler galiba daha dogrusu o pakete başkasının adresini kodlamışlar.
-
hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aradım. 5 dakika müzik dinledikten ve sıranın gelmesinin(bekleme sırası var) 20 dakika civarında süreceğini tahmin ettikten sonra kapattım. kargo gelsinde bakalım ne olacak
-
66albay bunu yazdı:
hepsiburada.com müşteri hizmetlerini aradım. 5 dakika müzik dinledikten ve sıranın gelmesinin(bekleme sırası var) 20 dakika civarında süreceğini tahmin ettikten sonra kapattım. kargo gelsinde bakalım ne olacak
-----------------------------yasal hakkını kullan bence , ayrıca müsteri hizmetlerinde sıraya gir ara ara sıranı ögrenebiliyosan da bekle. mutlaka görüş bildir ki sonradan sorun yaşamayasın. kendin için olmasa da adamlar hee bakıcak böyle böyle , yanlış bi profil olusturmayalım milletin kafasında diye daha dikkatli olacaklar , bak mesela burger king e.. yemeksepetinden bi tane olumsuz puan ver , genel müdür arıyo seni direkt , birebir ilgileniyor.
-
kargom nihayet elime ulaştı. kutular açılmamıştı(herhangi bi emare yoktu),bi eksik gedik, hasar da yoktu.
kargo personneli ile kutuları açtıktan sonra imzaladım belgeleri.
ayrıca ne yurtiçi kargo genel merkezinden nede hepsiburada.com dan herhangi bi muhatap bulamayınca nalet olsun uğraşmayayım dedim.
YARDIMCI OLMAK İÇİN YORUM YAZMIŞ OLAN MÜRİDLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.
-
benimde başıma gelmişdi adamlar benim kargomu başkası vermişler. aradım kargom yok ortada nerde die kargoyu teslim ettik size dediler ben kargo almadım dedim neyse sonra geri almışlar kargoyu özür dileriz o adreste sizinle aynı ad ve soyadda biri vardı felan filan dediler ama normalde kargo geldiğinde kimlik sormadan direk verip gidiyor adamlar
-
bence kargoyu kabul etme çünkü kargo şirketinin hatası bende sonradan keşke etseydim dedim kargo poşedinin açılmaması gerekiyor..