Yurtiçi Kargoyla Yaşadığım Sorunlar
-
Ben sube mudurunu evinden getirttim sahsi arabasiyla sikayet edeceksin tabi
-
Git dedi al dedi paraları al dedi naparsan yap dedi :) gibi olmuş
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Alper hocam: Yurtiçi ve PTT ile bir çok kez işim oldu ancak Buradaki yurtiçinde hiç bir problemim olmadı hep dedikleri gün ve saatte ulaştırdılar ama PTT ile göndermişsin Allah kolaylık versin diyorum. Çünkü istanbuldan APS 6 günde geldi Maraştan 8 günde geldi. bu paketler gönderildikten bir hafta sonra yine İstanbuldan gönderilen paket ertesi gün öğle saatinde geldi 24 saat bile olmadan. Bir hafta sonra gönderilen paket neredeyse PTT den önce geldi. PTT yi iyi takip et derim.
-----------------------------benim mesirler hızlı gidiyo hoca manisa-erzurum 2 gün :)
PTT kargo bundan sonra
-
hemen hemen her ilde her kargoda aynı sorunlar var, tabi bunlar firmalar yüzünden degil, kargo firmasını orda isleten isletmecinin suçu,olaki kargo baska yere gitsin, bilmem teslim edilmesin ama edilmis gibi girilsin sisteme...
-
benim kargoyu kaybettiler amk sanalpazardan alışveriş yapmıştım. siktiret aras kullan..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Alper hocam: Yurtiçi ve PTT ile bir çok kez işim oldu ancak Buradaki yurtiçinde hiç bir problemim olmadı hep dedikleri gün ve saatte ulaştırdılar ama PTT ile göndermişsin Allah kolaylık versin diyorum. Çünkü istanbuldan APS 6 günde geldi Maraştan 8 günde geldi. bu paketler gönderildikten bir hafta sonra yine İstanbuldan gönderilen paket ertesi gün öğle saatinde geldi 24 saat bile olmadan. Bir hafta sonra gönderilen paket neredeyse PTT den önce geldi. PTT yi iyi takip et derim.
-----------------------------benim mesirler hızlı gidiyo hoca manisa-erzurum 2 gün :)
PTT kargo bundan sonra
-----------------------------link ver alalım
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
PTT kargo bundan sonra
-----------------------------link ver alalım
-----------------------------http://www.sanalpazar.com/Hakiki-Manisa-Mesir-Macunu__isp2961642
:) kargo dahil
-
hacım daha önce yurtiçini kullanmış birisi olarak sana şunu diyeyim zararın neresinden dönülürse kardır bu şirket başlı başına bi felaket her tarafta aynı sorun gönderdiğim malı depoda unuttukları bile olmuştu herkez ay başı gelsede maaşı çeksek diye düşünüyor senin malın geç gitmiş geç gelmiş s2nde değil adamların 6 ay dır aras kargoyla çalışıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
PTT kargo bundan sonra
-----------------------------vay anasını buradakilerde bir durum var demek.