Yurtkur Başvuruları
-
sonunda beklenen oldu sanırım
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, serhatbedir@kyk.gov.tr and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Oracle-Application-Server-10g/10.1.3.1.0 Oracle-HTTP-Server Server at www.kyk.gov.tr Port 80 -
KYK ' ya saygılar...
Edit: oyunu amca oğlu oynuyor benim ilgilm ve alakam yok..
-
Kredi Numarası Sorgu Sonuçları
Görüntülenecek Kayıt Bulunamadı.
benim niye kredi numaram yok :S
-
bizde başvuralım bakalım hadi hayırlı olsun
-
Kaydını yapabilmiş var mı aranızda?
-
ya bu başvurualrda genel yurtlarla öncelikli genel yurtlar var bunlar ne oluyor ?
-
gelip gidiyor sürekli
-
ben bunların tasarladığı sistemin taaa amk.. yaa arkadaş işte böyle bak al sen kpssyle memur böyle zikindirik şeyler yapsınlar.. bende şimdi eski sevgilim için denedim olmuyo hani bu sistemlere bilmem kaç milyon kişi aynı anda işlem yapıyodu hersene aynı işgencec yazık bu çocuklara ben olsam dava ederdim..
her neyse bunun başkabi yöntemi var mı formla falan elden başvurma gibi bide son süresi ne zaman onuda bilen arkadaşlar yazabilir mi..
-
sistem açıldı len galibaaa hüüücüüümmmm :D
edit: olum gençler, arkadaşlar bunun güncelleme olayı var demi buraya sembolik yazmamışlardır demi..
headbanger seni seçtim caney bana pm at bu iki postta sorduklarımı yanıtla hadi görüşürüz ;)