Yuvarlanan Kaya - Eleştirileri Alalım
-
ama şu flaş oyun kazıyıcı oyunda ne yapmamız gerektiğinden bahsedersen o oyunu oynarım:)
-
RETRET bunu yazdı
fark yaratmak adına güzel bir eskort sitesi açabilirdin.
Sana cevap yazmamak için kendimi tutamadım.O yüzden yazıyorum :)
Tabi ki domain ciddiyesiz gibi gözükebilir.Asıl iş ciddiyesiz gözüken bu domain'i bir tarz haline getirmektir.Ama yinede öyle büyük bekletilerim yok kafama göre takılmak istiyorum sadece.Zaman ölsün, ortada da bir şeyler olsun iyi kötü...
Alkışlarlayaşıyorum.com - uzun, içeriği belirsiz ciddiyetsiz bir isimdi.Adamlar ne hale getirdi.hadi başka bir örnek verim.
Facebook hiç olmasaydı.Biri yüzkitabı diye site açsaydı ilk duyduğunda bu ne lan demez miydin ?
İsim babası yurt dışında olan bir arkadaşımdır.Yuvarlanan kaya gibi yaşıyorsun zaten dediğinde aklıma geldi.
İstediğim domain elbette bu değildi.Herkes gibi istenilen domain dolu olduğunda başına ya da sonuda ekler mi getireydim.
Benim açmamı bekleme, bildiğim güzel eskort siteleri var.İstersen gönderim ? :)
CyberAngel tarafından 07/Şub/15 00:47 tarihinde düzenlenmiştir -
CyberAngel bunu yazdıRETRET bunu yazdı
fark yaratmak adına güzel bir eskort sitesi açabilirdin.
Sana cevap yazmamak için kendimi tutamadım.O yüzden yazıyorum :)
Tabi ki domain ciddiyesiz gibi gözükebilir.Asıl iş ciddiyesiz gözüken bu domain'i bir tarz haline getirmektir.Ama yinede öyle büyük bekletilerim yok kafama göre takılmak istiyorum sadece.Zaman ölsün, ortada da bir şeyler olsun iyi kötü...
Alkışlarlayaşıyorum.com - uzun, içeriği belirsiz ciddiyetsiz bir isimdi.Adamlar ne hale getirdi.hadi başka bir örnek verim.
Facebook hiç olmasaydı.Biri yüzkitabı diye site açsaydı ilk duyduğunda bu ne lan demez miydin ?
İsim babası yurt dışında olan bir arkadaşımdır.Yuvarlanan kaya gibi yaşıyorsun zaten dediğinde aklıma geldi.
İstediğim domain elbette bu değildi.Herkes gibi istenilen domain dolu olduğunda başına ya da sonuda ekler mi getireydim.
Benim açmamı bekleme, bildiğim güzel eskort siteleri var.İstersen gönderim ? :)
İnan bana kötü niyetli yazmadım, mevcut olanların hepsi sıradan ve sıradandan farklı şeyler yapabilecek potansiyele burada bir çok insan sahip.
Senin sitenle ilgili yorum yazmadım çünkü çok farklı gelmedi. Alkışlarla yaşıyorum baştan beri uzun soluklu bir projeydi ve tek bir kişi tarafından ilerletilmedi. Bobiler daha spesifik ve farklıdır mesela... Bu tip siteler 4-5 sene ve üzerinde verim verir ve alacağın dönüş sadece reklam geliridir.
-
@RETRET le ö.m de konuştuk, meseleyi halletik.Meselede yokmuş zaten ben yanlış anlamışım.Neyse..
Blogger'la yapılabilecekler sınırına ulaştım.
Daha kullanışlı, daha temiz ve en önemlisi daha hızlı bir hale getirdim.
Bir kaç hata vardı.Kıt kanaat kod bilgimle onları çözmeye çalıştım kaç gündür.Neyse ki çözüldüler.
Facebook sayfasını da açtım.Destek olursanız sevinirim.
https://www.facebook.com/pages/Yuvarlanan-Kaya/1551411745116542