Yüzde Traş Sonrası Oluşan Kıl Dönmesi Sorunsalı
-
manyakmısınız la 3 bıçakla traş olduğunuz için oluyor zaten kıl dönmesi ??????????????????
ustura gibi tek bıçak olanlarla traş etmeyi deneyin.
gilette en kralıdır ama tam dibinden traş ettiği için kıllar etin içine giriyor.
ama ustura ile olursanız sorun kalmıyor.
ben 3 ay ustura ile traş oldum boğaz bölgesi düzeldi.
yoksa intihar etme derecesine gelıyordum 3 bıçak kullanıken
geçmiş olsun.
-
aspirinli kolonyağ uygula (şöyle arat aspirinli kolonyağ kıl dönmesi için diye çıkar nasıl yapıldığı ve uygulandığı)
3 bıçaklılardan uzak dur. Sinek kaydı yapmaya çalışma.
Tek bıçaklı makine kullanEğer yapabilirim diyorsan tamamen geleneksel traşa yönel boşver traş jelini felan al arkoyu sabunu mis gibi önden sıcak suyu vurucaksın sonra arkoyu sıcak suyla köpürtücen öyle olucan traşı
Bandito tarafından 04/Haz/14 15:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Elinden geliyorsa ustura bu işin tek çaresi ama yok gelmiyorsa; askerde kullanılan metal veya plastik traş makinaları vadır. Arasına jileti takar traş olursun. Onlar bu işi çözerler.
İlk kural; yüzüne sıcak suda bekletilmiş havlu ile 2-3 dk bekle. Sonra geleneksel traş sabunu ile yüzünü güzelce köpürt. Sakalın çıkış yönüne göre traş ol. Boğaz bölgesi yukarı doğru çıkıyorsa; aşağıdan yukarı doğru traş ol. Sakalı tersten almak, sinek kaydı traş olmak (ustura ile berber yapmadığı sürece tabi), 2-3 bıçaklı entel jiletlerini direk çöpe at.
İkinci kuraş; traştan sonra klasik limon veya tütün kolonyası ile yüzünü sil. Enfeksiyonu engeller. Açılan kılcal kesikleri kapatır. Traş sonrası kremleri yerine mercimek büyüklüğünde vazelin veya parmak boğumu büyüklüğünde klasik arko kullan.
Sıhhatler olsun...
-
şu ara sakal uzunluğu 4 cm civarı yanlarda 2 cm civarı, biraz daha uzarsa her türlü örgüte diğer adaylardan bir adım önce giriş biletim olucak.
devlet-i aliyenin bekası için ya sakalları kestirmem gerekecek ya beni kesecekler çok mahalle baskısı var.
-
SeRDaR bunu yazdı
Geçen çene altımda sivilce nasıl canımı acıtıyor sivilceninin üstündeki kılı bir çektiM
parmağımın 2 boğumu uzunluğunda kıl çıktı ebesinin hörekesi dedim uzamışta uzamış
çözüm devamlı kontrol ve cımbız başka yol bulamadım
12 numara neşter, bol ışık, tıbbi cımbız, sakin bir bünye. Bende pek kıl kalmadığı için son 6 senedir rahatım :) sıkıntılıdır ama bilirim.
-
çıkış yönüne kesmek ve ustura kullanmak lazım benim bildiğim.Aklıma gelen doktordan başka işin ehli berber.
-
HannibALgan bunu yazdı
Elinden geliyorsa ustura bu işin tek çaresi ama yok gelmiyorsa; askerde kullanılan metal veya plastik traş makinaları vadır. Arasına jileti takar traş olursun. Onlar bu işi çözerler.
İlk kural; yüzüne sıcak suda bekletilmiş havlu ile 2-3 dk bekle. Sonra geleneksel traş sabunu ile yüzünü güzelce köpürt. Sakalın çıkış yönüne göre traş ol. Boğaz bölgesi yukarı doğru çıkıyorsa; aşağıdan yukarı doğru traş ol. Sakalı tersten almak, sinek kaydı traş olmak (ustura ile berber yapmadığı sürece tabi), 2-3 bıçaklı entel jiletlerini direk çöpe at.
İkinci kuraş; traştan sonra klasik limon veya tütün kolonyası ile yüzünü sil. Enfeksiyonu engeller. Açılan kılcal kesikleri kapatır. Traş sonrası kremleri yerine mercimek büyüklüğünde vazelin veya parmak boğumu büyüklüğünde klasik arko kullan.
Sıhhatler olsun...
Hocam sağol görüşlerin için, bu dediğini berberde 1 ay düzenli uygulamıştım ben daha önce, buda işe yaramadı :|
-
Herkese tek tek teşekkür ederim görüşleriniz için çok sağolun.
-
hocam sensitive jilet başlığı ve köpüğü kullanırsan ciddi oranda rahatlama yaşarsın.
-
Holyzone bunu yazdı
hocam sensitive jilet başlığı ve köpüğü kullanırsan ciddi oranda rahatlama yaşarsın.
Bunuda deniyeceğim hocam, teşekkür ederim.