folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Yüzde Yüz Güvenlik Nasıl Sağlanır

Yüzde Yüz Güvenlik Nasıl Sağlanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    yüzde yüz güvenlik nasıl saglanır arkadaslar ? Mesela 1 tane vpn yetermi sizce log tutmayan. Ve mac adress change lazımmı. Yani hiç iz bırakmamak için nasıl bır yontem ızlenmelı ? Adlı bır durum olusmaması amacıyla ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir tane MTK işlemcili Çin telefonu bulursun. İçine sallama bir imei yazarsın. Telefonada açık hat takarsın onla girersin internete. Problem ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı
    yüzde yüz güvenlik nasıl saglanır arkadaslar ? Mesela 1 tane vpn yetermi sizce log tutmayan. Ve mac adress change lazımmı. Yani hiç iz bırakmamak için nasıl bır yontem ızlenmelı ? Adlı bır durum olusmaması amacıyla ?

işin içinde insan faktörü olduğu sürece asla %100 güvenli olamazsın.

Nerede o eski günler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bir tane MTK işlemcili Çin telefonu bulursun. İçine sallama bir imei yazarsın. Telefonada açık hat takarsın onla girersin internete. Problem ?

telefonun kullanıldığı yerdeki güvenlik kameralarını izleyip sonunda seni bulamazlar yani :) Basit düşünmeyin %100 güvenlik diye birşey yoktur. Sadece geciktirebilirsin.

Nerede o eski günler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Adam evinde girerse peki ? Baz istasyonundan yer tespiti olay kolay değil. Bağlı olduğunuz baz istasyonlarından sizin telefonun en son sinyal aldığı bölgeye tahmini koordinatlar çıkartıyorlar.

Benim dediğim yöntem tek seferlik.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    tib ip aralıgındaki verileri izliyebiliyormu peki ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    samato bunu yazdı

Verileri izlemesi için araya girmesi gerekmez mi? Hadi tahribatı geçtim de girdiğimiz çoğu site https bağlantısı içeriyor. Bu sitelerle aramıza girse sertifika hatası verir sniff etse okuyamaz ama tabi muhakkak 200.100.050.xxx aralığındaki kullanıcılar A sitesine bağlanmış. Bunlardan 200.100.050.10x kullanıcılar B sitesine de bağlanmış gibi bilgiler ellerinde varmıştır.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

internet servis sağlayıcıları Mac Loglama yapıyor mu ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    samato bunu yazdı

Çok hayvani bir suç olmadıkca bulunmaz ama kafaya takarlarsa yakalanması lazım derlerse eninde sonunda bulurlar,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

internet servis sağlayıcıları Mac Loglama yapıyor mu ?

bılmıyorum abi ama ben ne olur ne olmaz dıye degıstırıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam güvenliği 100% sağlayamazsın, bu yüzden yakalanacak olursan, yakalandığın durumlar için kulp uydurmaya bak :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1929 Toplam Mesaj: 16