folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzde Yüz Türk Malı 500. Teknolojik Aletini Üreten Çin'de Gurur Günü

Yüzde Yüz Türk Malı 500. Teknolojik Aletini Üreten Çin'de Gurur Günü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende gerçek sanmıştım tüh. :( Hayallerim yıkıldı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    sanacasta bunu yazdı

Hoca bu uydurmasyon zaytung haberi...

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=269371

YÜKSELEN GÜCÜMÜZÜ ÇEKEMEYEN İFTİRACI BİR CEHAPELİ DAHA!

KlWGzp.jpg%20%28500×424%29

Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Hocam sen söyleyene kadar uydurmasyon oldugunu cozememistim

Artik her seyi vestelden alicam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ben konu açtım saniyesinde silindi , bu duruyor genele açılmamışmı bu da silen arkadaş ?

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/217619.aspx

güzel şeyleri köpürtmek yerine tersten bakarsaniz bir bok göremezsiniz hayatta roketsan, aselsanin ürettiği teknolojilere göz kapatip 3-5 cingöz adamin çinden kendi markasini bastirip getirmesini örnekle süpürücü genelleme yapmak çok insaflica değil. şimdi bu çip üretiminede bir kulp takacaksiniz kesin adim gibi biliyorum ama olsun..  bu ülkede siz görmek istemesenizde teknoloji üretiliyor yeterli mi ? elbette değil ama bu gelişmeleri görmezden gelip (marifet iltifata tabidir) böyle kendi ülkenizi ezikliyorsaniz diyecek birşey yok..

unutmayalım ki artik kendi ipimizi kendimiz üretiyorz diye sevinilen türkiyeden buralara geldik..  yani birisini suclayacaksaniz o  bugn başta olanlar değil, vaktiyle uçak fabrikamizi kapatanlar araba üretimimize ket vuranlar olmali, o gün bu ket vurmalar olmasaydi batıyla aramizdaki teknolojik uçurumu oluşmazdi..

ve intel örneği çok doğru bir örnek değil kaç işlemci firmasi var ? AMD intel ? başka ?? diğer birçok ülkede üretemiyor bunlari..

In every job there is a no
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ekonomi/217619.aspx

güzel şeyleri köpürtmek yerine tersten bakarsaniz bir bok göremezsiniz hayatta roketsan, aselsanin ürettiği teknolojilere göz kapatip 3-5 cingöz adamin çinden kendi markasini bastirip getirmesini örnekle süpürücü genelleme yapmak çok insaflica değil. şimdi bu çip üretiminede bir kulp takacaksiniz kesin adim gibi biliyorum ama olsun..  bu ülkede siz görmek istemesenizde teknoloji üretiliyor yeterli mi ? elbette değil ama bu gelişmeleri görmezden gelip (marifet iltifata tabidir) böyle kendi ülkenizi ezikliyorsaniz diyecek birşey yok..

unutmayalım ki artik kendi ipimizi kendimiz üretiyorz diye sevinilen türkiyeden buralara geldik..  yani birisini suclayacaksaniz o  bugn başta olanlar değil, vaktiyle uçak fabrikamizi kapatanlar araba üretimimize ket vuranlar olmali, o gün bu ket vurmalar olmasaydi batıyla aramizdaki teknolojik uçurumu oluşmazdi..

ve intel örneği çok doğru bir örnek değil kaç işlemci firmasi var ? AMD intel ? başka ?? diğer birçok ülkede üretemiyor bunlari..

http://www.youtube.com/watch?v=U7dz7fgd6E0

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hadi teknoloji senin olur başkasına ürettirirsin apple gibi anlarım.

hadi teknoloji başkasının olur çinde ürettirir dünyaya satarsın onu da anlarım.

çakma teknolojiyi çinde ürettirip kendi ülkende sattırıon be mına koduklarım :D

sorada 2 vida sıkıp made in turkey yazıolar :D sizde bunu yediniz 

türkiye nin teknoloji üretiminde kaç tane patenti varda üretimi yapacak burada? 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Konu yeri > Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

türkiye nasıl teknoloji üretsin ki zaten ?

her önemli makama/yere torpille adam alıyoruz.bilgi 2. plan dost eş akraba 1. planda.çok bilgisi olan adam yerine yandaş alırsan tabi bi bok üretemezsin

gelelim eğitime.teknoloji üretebilmek için eğitim alanında iyi işler yapmak gerekir.eğitimin bi kere düzgün rayına oturmuş halini görmedim.her yıl eğitim planı tamamen değişir mi amk.

universteler teknoloji üretir.üniverstelere gidiyorsun profu dr si burnu 5 karış havada.dekanla görüşmek istersin yok randevu al yok su bu.öğrenmek isteyen adamın önünü tıkamakta birebir.özgür düşünce yok.hoca ne derse o.yoksa geçemezsin uni bitmez.

birde kendiliğinden teknoloji üretmeye çalışan adamlar var.zeki ama okul uni vs yok.bu adamlarada gerekli yatırım desetek yok

fikir üretip ortaya sürmekte problem.mesela yaşınız küçükse ürettiğiniz fikirlere kimse değer vermez.biraz beklemen gerekir.

halen büyük şirketler/holdingler aile holdingi olarak devam ediyor.yani kurumsallaşamamışlar.patron ne derse o hesabı.halbu ki patronun her konuda bilgisi yok.x işte çalışan adam, x işini patrondan daha iyi bilir ama kurumsallaşmadığı için patronun dediği olur.

bu yaz staj yaptıgım holding yarı kurumsallaşmıştı.staj olmasına rağmen verdiğim fikirleri dinliyorlardı.sonucunda %40 iş hızında artış yaptılar.çok zor şeylerde değildi.bazı şeylere niye böle dediğimde, öle işte değiştiremiorzu patron vs durumları halen vardı

yani bu şartlar altında insanları baskılarsan yeni fikirlerde çıkmaz teknolojide

macaristanda ünide okuyorum.mesela burda bi hocayla kişisel sorununuz olsun, sınavda soruları düzgün cevaplayın geçersiniz.hadi bide bunu türkiyede düşünün...

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2725 Toplam Mesaj: 20