Yüzlerce Kız Msni...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
konuşan birkız yok mu haywan saldırdı hemen ya :| hiç biri kabul etmıyor gibi :|
Hayvani cazibemden etkilendiler :|Bi daha msn kullanacaklarını sanmıyorum.
-
grey-cells bunu yazdı:
yüzlerce erkek msni die de bi paylaşım yapın ben de tırt bi adresimle onnarı taciz ediim
böle bi hizmet de sunun pls :|
başlık kız msn si ama yüzlerce erkek msnsini barındırıyor içinde -
efrasyap bunu yazdı:
grey-cells bunu yazdı:
yüzlerce erkek msni die de bi paylaşım yapın ben de tırt bi adresimle onnarı taciz ediim
böle bi hizmet de sunun pls :|
başlık kız msn si ama yüzlerce erkek msnsini barındırıyor içinde
bu da farklı bi bakış açısı..
-
istemeyen eklemez hacım burda rene abazaların cinsel isteklerini istismar edici birşey yapmamış aksine sizlerin 2-3 kızla konuşup nette sosyal bir ağ ile cinsel içgüdünüzü bastırmanızı saglamıs bende eklemedim ama oyle laflar etmiyorum bana lazım deil cunku
-
ee ama bizim top üyemiz de var. onlara da msn lazım :D
-
Hayvan o ne bicim konusmak kizlan be :| sen insani bitkisel hayata sokarsin:d
-
alın sizin olsun amk :D
Ben sende tutuklu kaldım:
32 yaşındayım14 yaş büyük :D
-
Buda Farklı Bi Durum :S
---------------------------f
FW: DİMES MEYVE SUYU DİKKAT!!!herkese forwardlayın ki pişkin yetkililerbasın açıklaması yapmak zorGönderme tarihi:28 Ağustos 2008 Perşembe 12:59:56Kime:ZİBİDİ (muratmasali@hotmail.com);alex-de-onur@hotmail.com(alex-de-onur@hotmail.com);amcaoglu (alperkocaslan@hotmail.com);begiekrc@hotmail.com (begiekrc@hotmail.com);bozoonzm@hotmail.com (bozoonzm@hotmail.com);CANDAN (candan.makar@hotmail.com); cengiz_bora@hotmail.com (cengiz_bora@hotmail.com); clubberzone-sy@hotmail.com(clubberzone-sy@hotmail.com); deryabaykal@deryabaykal.com(deryabaykal@deryabaykal.com); destroyer657@hotmail.com(destroyer657@hotmail.com); duygueskara@hotmail.com (
From: sinemcemre@hotmail.com
Subject: FW: DİMES MEYVE SUYU DİKKAT!!! herkese forwardlayın ki pişkin yetkililer basın açıklaması yapmak zor
Date: Mon, 25 Aug 2008 22:50:36 +0300From: ilk2007@hotmail.com
Subject: FW: DİMES MEYVE SUYU DİKKAT!!! herkese forwardlayın ki pişkin yetkililer basın açıklaması yapmak zor
Date: Mon, 25 Aug 2008 18:24:41 +0300From: zahidearsu_1978@hotmail.com
Date: Mon, 25 Aug 2008 14:38:38 +0300From: dilek_0173@hotmail.com
Date: Mon, 25 Aug 2008 13:17:49 +0300Turkiye'de karton kutularda satilan icecekleri kutuyu kesip icine bakmadan icmeyin
Arkadaşlar resimlerdeki yaratık DİMES Meyve suyunun içinden çıktı ve yetkililerle temasa geçtim ve aldığım sonuç şu.
Çok doğaldır panik yapmayın bu küftür dendi…
Meyve suyundaki küfü görsün diye herkese göndermek istedim…------------------------------------------------------------

-
o ne biçim küf lan öle :)
-
amaç firmayı kötülemek olsun :) dibinede dimes diye koymuşlar tam komedi :)
Toplam Hit: 50931 Toplam Mesaj: 118