Yüzme İle İlgili Bir Kaç Soru
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------
he bide yüzücü kız arkadaşlarım oldu fizik mükemmel oluyo.. o dikkatimi çekmişti hacım
Yüzücü kızlar mankenlerden daha güzel oluyor.vücut olarak.
-
mortyr bunu yazdı:
zone bunu yazdı:
he bide yüzücü kız arkadaşlarım oldu fizik mükemmel oluyo.. o dikkatimi çekmişti hacım
Yüzücü kızlar mankenlerden daha güzel oluyor.vücut olarak.
-----------------------------ergenlikten sonra başlarlarsa
-
hocam boşverin kızları şimdik:) Ben haftada 4 gün gidiyorum ve 1.500 tamamlayıp çıkıyorum yapsam 2000 i de yapıyorum rahat 1500 yapsam her seferinde haftada 6 bin yapıyor havuzdan gelince special k diye bir ürünü var ülkerin tok tutuyor sabah akşam onu yemeye çalışıyorum gerçi bir ara bırakmıştım tekrar başladım..
Hocam bir soru daha sırt üstü yüzmek beni daha çok yoruyor o dahamı çok kalori harcatıyor? normal de 4 kulaçta 1 nefes sonra 1 kulaçta 1 nefes 2 kere daha sonra tekrar 4 kulaç 1 nefes en iyi yüzüş stili sizce nasıl olmalı
-
upss..
şu işi çözelimm artık fit olalım yaf :)
-
bacaklar daha cok yanar serbeste gore ters kas calısıyo cunku sırtta daha cok yorulman normal zordur sırt yuzmek serbeste gore
-
Triathlon ' a hazirlanan birisi olarak, yuzme seni pek zayiflatmaz ama fit bir vucudu tyler durden moduna sokabilir. Dogrusunu soylemek gerekirse, hicbir spor zayiflamaya yonelik degildir. Zayiflama apayri birseydir. Zayiflamak istiyorsan, bir diyetisyen ile gorusmeni tavsiye ederim. Spor yapmak mideyi buyutecegi icin ilk zamanlar yag yakip kas kutlesi olusturacagindan kendini zayiflamis gibi gorursun bu surecte yeme ve antrenman programin yanlis olursa duba gibi olup cikarsin. Onun icin zayiflamak istiyorsan, diyetisyene git. Saglikli bir yasam istiyorsan, yuzme ve kosu yap. Arada sirada bisiklete bin.
-
obeziteye varacak kadar şişman biri değilsen zayıflamaktan çok vücudunu şekillendirmelisin, bu ne sadece yemekle ne de sadece sporla olur, bitkisel protein ağırlıklı ( etten daha az yağlı olacak şekilde ) beslenip düzenli yüzersen vücudun şekle girer ama sadece yüzmeyle kaslı bir vücuda sahip olamazsın. vücudun sıkılaşmış ve şekillenmiş olur
edit uzun mesafeli yüzebilmek kas gücünden öte kondisyon işidir.ben de haftada bir yüzmeye çalışıyorum ama yılların verdiği kondisyon eksikliği ve sigara buna engel oluyor vücudumu yorgun hissetmesemde aldıgım nefes yetmiyor, o yüzden ben de nefes tüketenden çok kas geliştiren aktiviteler yapıyorum.
-
Sporun her türlüsü güzeldir. Zeki,çevik ve ahlaklı yapar adamı. Yüzme ise ayrı bi güzeldir. Yüzerim, yüzeni severim :)
-
yok ya zaten ben 10 kilo verdim şuanda da kilo göstermiyorum boydan yırtıyoruz.. ama yinede fazlalıklar var onları yok etmem lazım çalışıyorum bakalım neler olacak:)