folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzme İle İlgili Bir Kaç Soru

Yüzme İle İlgili Bir Kaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:
    -----------------------------

he bide  yüzücü kız arkadaşlarım oldu fizik mükemmel oluyo..  o dikkatimi çekmişti hacım

Yüzücü kızlar mankenlerden daha güzel oluyor.

vücut olarak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

zone bunu yazdı:

he bide  yüzücü kız arkadaşlarım oldu fizik mükemmel oluyo..  o dikkatimi çekmişti hacım

Yüzücü kızlar mankenlerden daha güzel oluyor.

vücut olarak.

ergenlikten sonra başlarlarsa

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

hocam boşverin kızları şimdik:) Ben haftada 4 gün gidiyorum ve 1.500 tamamlayıp çıkıyorum yapsam 2000 i de yapıyorum rahat 1500 yapsam her seferinde haftada 6 bin yapıyor havuzdan gelince special k diye bir ürünü var ülkerin tok tutuyor sabah akşam onu yemeye çalışıyorum gerçi bir ara bırakmıştım tekrar başladım.. 

Hocam bir soru daha sırt üstü yüzmek beni daha çok yoruyor o dahamı çok kalori harcatıyor? normal de  4 kulaçta 1 nefes sonra 1 kulaçta 1 nefes 2 kere daha sonra tekrar 4 kulaç 1 nefes en iyi yüzüş stili sizce nasıl olmalı

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

upss..

şu işi çözelimm artık fit olalım yaf :)

Hayat paylasmaktır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

bacaklar daha cok yanar serbeste gore ters kas calısıyo cunku sırtta daha cok yorulman normal zordur sırt yuzmek serbeste gore

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Triathlon ' a hazirlanan birisi olarak, yuzme seni pek zayiflatmaz ama fit bir vucudu tyler durden moduna sokabilir. Dogrusunu soylemek gerekirse, hicbir spor zayiflamaya yonelik degildir. Zayiflama apayri birseydir.  Zayiflamak istiyorsan, bir diyetisyen ile gorusmeni tavsiye ederim. Spor yapmak mideyi buyutecegi icin ilk zamanlar yag yakip kas kutlesi olusturacagindan kendini zayiflamis gibi gorursun bu surecte yeme ve antrenman programin yanlis olursa duba gibi olup cikarsin. Onun icin zayiflamak istiyorsan, diyetisyene git. Saglikli bir yasam istiyorsan, yuzme ve kosu yap. Arada sirada bisiklete bin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

obeziteye varacak kadar şişman biri değilsen zayıflamaktan çok vücudunu şekillendirmelisin, bu ne sadece yemekle ne de sadece sporla olur, bitkisel protein ağırlıklı ( etten daha az yağlı olacak şekilde )  beslenip düzenli yüzersen  vücudun şekle girer ama sadece yüzmeyle kaslı bir vücuda sahip olamazsın. vücudun sıkılaşmış ve şekillenmiş olur

edit uzun mesafeli yüzebilmek kas gücünden öte kondisyon işidir.ben de haftada bir yüzmeye çalışıyorum ama yılların verdiği kondisyon eksikliği ve sigara buna engel oluyor vücudumu yorgun hissetmesemde aldıgım nefes yetmiyor, o yüzden ben de nefes tüketenden çok kas geliştiren aktiviteler yapıyorum.

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahant
    bugrahant's avatar
    Erkek

Sporun her türlüsü güzeldir. Zeki,çevik ve ahlaklı yapar adamı. Yüzme ise ayrı bi güzeldir. Yüzerim, yüzeni severim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

yok ya zaten ben 10 kilo verdim şuanda da kilo göstermiyorum boydan yırtıyoruz.. ama yinede fazlalıklar var onları yok etmem lazım çalışıyorum bakalım neler olacak:) 

Hayat paylasmaktır
Toplam Hit: 4158 Toplam Mesaj: 20