folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Yüzme İle İlgili Googlede Encok Aranan Kelimeler

Yüzme İle İlgili Googlede Encok Aranan Kelimeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konuda fıkırlerınızı beklıyorum boyle bırsey varsa bundan sonra ona göre domaın alıyım :) encok aranma hacmıne göre.

h2run tarafından 29/Oca/16 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Yuzme kursu - yuzme havuzu

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

Yuzme kursu - yuzme havuzu

hocam googlede nerden bakabılırım boyle ıstatıslık veren bıryer varmı

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Hocam google ye yuzme yaz altta tavsiye edenlere bak derim

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

https://adwords.google.com/ko/KeywordPlanner/ buradan bakabilirsiniz . hangi kelime nekadar aranmış diye.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KareemSaid
    KareemSaid's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam konu icerigine yazacagin seyi basliga yazmaktan lutfen vazgec.

'Yuzme ile alakali domain alacagim googleda yuzme kelimesi en cok nasil aranmis bakmam mumkun mu' diye,

'Besyo Materyal tasarım dersi için halk oyunları oyuncakları lazım ınternetde satan sıte varmı ? diye,

'Yarın Sunum yapacagım slayt oluşturmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı' diye,

'PDF'den word e kopyalama yaparken karakterleri değişmesi sorununa çözüm var mıdır?' diye baslik mi olur?

'Keywordumun aranma hacmini bulmak' yaz. 'Halk  oyunlari oyuncaklari ariyorum' yaz. 'Sunum hakkinda yardim' yaz. 'Pdfte karakter degismesi sorunu' yaz.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Izzmarit dogru diyor. Hani en azindan ayni dertten muzdarip insanlar googleda yardim ararken bu konuya da ulasabilsin. 

Cozum olarak google adwords e girdigin zaman ustteki menulerde "anahtar kelime planlayici" olmasi lazimdi onunla yapabilirsin.

Ustte linkini paylasmislar zaten.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Hocam konu icerigine yazacagin seyi basliga yazmaktan lutfen vazgec.

'Yuzme ile alakali domain alacagim googleda yuzme kelimesi en cok nasil aranmis bakmam mumkun mu' diye,

'Besyo Materyal tasarım dersi için halk oyunları oyuncakları lazım ınternetde satan sıte varmı ? diye,

'Yarın Sunum yapacagım slayt oluşturmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı' diye,

'PDF'den word e kopyalama yaparken karakterleri değişmesi sorununa çözüm var mıdır?' diye baslik mi olur?

'Keywordumun aranma hacmini bulmak' yaz. 'Halk  oyunlari oyuncaklari ariyorum' yaz. 'Sunum hakkinda yardim' yaz. 'Pdfte karakter degismesi sorunu' yaz.

Zaten bilsem tam adlarini uzun uzun yazmam:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tesekkur ettim yardim edenlere

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu arada simdilik oylesine ozel yuzme kursu ile alakali bi sayfa actim belki yuzme ogrenmek isteyen olabilir tbt ye ozel indirim vardir.

www.ozelyuzmekursu.net

Toplam Hit: 2594 Toplam Mesaj: 13
domain domain