Yüzük Parmağa Sıkışırsa.....
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------ben esprisine öyle demiştim ama :|
-----------------------------
:I -
Bi yüzük yüzünden evlenmem :|
-
Fake gibi ama değilse bile oturup fantazi kuracagınıza şu ihtimal daha ağır basıyor adam sanırım kaza yapmış veya elini sıkıştırmış yani kendi isteği ile cıkartırlken olmamış
-
kaldırdınız yine midemi . adamın biri hep derdi tahribat mide sağlığını olumsuz etkiler diye ama iyikide dinlememişim ne güzel eğlendim.
salağa cok güldüm .heralde kaza falan yapmıştır.ama fake ihtimali yüksek cünkü sizin elinize öle bişi olsa resminimi cekersiniz doktoramı gidersiniz
-
fake bu aq
-
ben kanları gerçekçi bulmadım yav
-
mahvolmus o ne ole ya amaann Allah korusun
-
dandık bı photshop calısması bı kere onu oraya sokabılmek ıcın yuzugun kıyısı jılet gıbı olmalıdır yoksa derının ıcıne duzgun bı sekılde gıremez en azından parcalayarak gırer artı sokabılmek ıcın haywarnsı bı guc gerekır bıraz yuklendımı acır onu yapacak kadar sayko oldugunu sanmam
bıde boyle dumduz eklem yerı ılk defa goruyorum kıkırdak falan yok
-
Bu adam salak mı öküz mü mal mı aptal mı yad adiğer bütün küfürler mi?
Onu ordan bu şekilde çıkarta bilmesi için kamyonun arkasına yüzüğü bağlayıp diğer kamyona kendini bağlayıup ters yonde çektirmesi lazım.
Bir insan nasıl şekilde çekip kendi derisini sıyıra bilir?İnanmıyorum yok harbi olduysa dünyanın en aptal adamlarından biridir.