Yüzüklerin Efendisi Nasıl Dı Arkdaşlar
-
izleyen varmı :) by akşam az önce bitti süperdi bölümüde seyrettim :) dewamı çekilse yine bu kadar sinemada gişe rekoru kırarmı sizce
-
ben maç seyrettim...ama izlemiştim güzeldi :D
-
abi film tarih olmak uzere
-
cd den tamamını izledim toplam 9 cd. sonuç : mükemmel.
-
dayı yüzüklerin efendisimi :) yüzük gitti eridi :) seri bitti yani ve yıllar önceydi yanii. yeni seyrettin galiba ama neyse seyretmen bile güzel
-
Yuzuklerin efendisi ve Heripotır serisini hic izlemedim,izlemekte istemedim bugune kadar ,sevmiyorum gerceklikten uzak filmleri :D
-
arkadaş öle deme hery potr bende sewmem ama yüzüklerin efendisi güzel bi film fantastik bi atmosfer yaratıyor dewamı gelse yeni bir senaryo yaratılsa süper olurdu :)))))) bide en sonunda Gollum uçuruma düştü ama yine çıktı ortaya yine uçuruma düştü :) orası çok komikti :)
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------
dayı yüzüklerin efendisimi :) yüzük gitti eridi :) seri bitti yani ve yıllar önceydi yanii. yeni seyrettin galiba ama neyse seyretmen bile güzel
-----------------------------evet hoca biliyorum yıllar önceydi ama güzeldi film.
-
Amk mutlu sonla bitmis filmin devamı nasıl cekilir?? Olsa olsa kolpa turk isi olur oda;
aslında yuzuk bastan beri imitasyonmus, orjinali hala kayıp, gandalf dayı aslında savronmus yuzugu aramak icin insan modundaymıs,aragorn ibneymis,
arwen cuceye veriyomus, merril la pepin aslında akraba falan deilmis hatta ve hatta bunların hepsi frodonun kıcını kasıyarak uyudugu bi gecede gordugu ruyaymıs....
Hoca al sana yeni bolum goruntuleri kafanda sen tasavvur edersin artık xD
-
gecen sene yurtta oturdum ve Yüzüklerin Efendisinin 3 bölümünün Extenteded versiyonları başton sona izledim, 2 ay önce tekrar yaprım aynı şeyi sen hesap et ne kdar seviyorum :)
Extended Versyonlar da..
1.si 3,5 saat
2.si 4 saat
3.sü 3,5 saat..
11 saat aralıksız izledim sen düşün :)
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------gecen sene yurtta oturdum ve Yüzüklerin Efendisinin 3 bölümünün Extenteded versiyonları başton sona izledim, 2 ay önce tekrar yaprım aynı şeyi sen hesap et ne kdar seviyorum :)
Extended Versyonlar da..
1.si 3,5 saat
2.si 4 saat
3.sü 3,5 saat..
11 saat aralıksız izledim sen düşün :)
-----------------------------hoca sağlığa dikkat. fazla kasma kendini.