folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Yüzüklerin Efendisi Serisi Arıyorum

Yüzüklerin Efendisi Serisi Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Google amcadan yararlanamadığım için torrent falan verebilirseniz(hotfile-rapidshare)dışında yardımlarınızı bekliyorum

Birde türkçe dublajlı arıyorum.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

http://www.fileserve.com/file/ASWqzDN

Boyut 1.33 GB 3 dosya
    Al hoca 3 film birden torrent upload ettim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

hocam yüzüklerin efendisi çok geniş film. yani tv de izlediklerin felan hepsi kesme. ilk filmi 4 saat 2. filmi 4 saat 3. filmi 4.5 saat normalde. Ve bunları türkçe bulamazsın çünkü yok. O yüzden yabancısını indir. isohunt da mevcut

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

görüntü kalitesi olarak istediğin birşey söyle ona gore torrent vereyim

bende 80gb lık paket var film başına 25gb civarı.

remux olarak istersen 150gb yi bulur internet hızı iyiyse remuxu indirmeni tavsiye ederim tabi extended versiyonu için konuşuyorum bunun tr dublajı yoktur altyazılı hali var yine bu sürümü öneriyorum.

Böyle bir seriyi çamur gibi izlemek olmaz en kötü 1080p ripleri var 10gb lık onları indir.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

remux olarak istersen 150gb yi bulur internet hızı iyiyse remuxu indirmeni tavsiye ederim tabi extended versiyonu için konuşuyorum bunun tr dublajı yoktur altyazılı hali var yine bu sürümü öneriyorum.

Böyle bir seriyi çamur gibi izlemek olmaz en kötü 1080p ripleri var 10gb lık onları indir.

yuh ciddimisin:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bannedolacaz
    bannedolacaz's avatar
    Erkek
    ttg de 48gb lık 720p si paylaşılmış birazdan indirmeye başlıyacam. Wiki, Esir kadar kaliteli ve artık esir rip yapmadığı için 1 numara indireceklere tavsiye ederim.

Your account has been disabled.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

RaAmLis bunu yazdı:

yuh ciddimisin:D

fiberin varsa niye olmasın hoca : )   HD den sonra onun altı olan hiç birşey  insanı  kesmiyor inan , film izledin mi izlemedin mi anlamıyorsun 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

hocam o remux 150 gb extended için link versene. zamunda falanda olabilir. tabi torrent şartıyla ver.hiç kesilmemiş oluyor dimi extended ? 30 gb lık bi tane var ama bu seriye 150 gb desende değer 1 tb desen de değer.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Trackerlarda ratio sorunu olmasa ortalığı silip süpürcemde ratio olayı engelliyor beni en sonunda seedbox aldırcaklar bana.

1yıdır filan 1080p indiriyordum film başına 10gb civarı fakat son 15 gündür filan remuxa döndüm 40-50gb ama olsun aldığım görüntü ve ses kalitesine değiyor.Şimdi bakıyorumda 10gb lık sürümlerdeki görüntü rahatsız ediyor beni kötü geliyor:)

10gblık sürümlerin remuxlarını indiriyorum şimdi arşivi baştan yapıyorum.

16mbit bağlantımla ayın 26sından beri 380gb film indirmişim eskiden bu boyuta 200tane film indiriliyordu şimdi toplasan 20tane film etmez.

@sir

chdbits de var extended remux ama üyelik yok bulsam chdbits en sağlam trackerlardan biri bünyesinde çok sağlam grupları bulunduruyor.Davetiyeside bir okadar zor bulunuyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

Usta indirme zamanı sorun değil de şöyle tadını alacağım bir torrent at ya

Olsun bugun başlasın indirmeye 1 hafta indirsin sorun değil ama tadını alayım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

http://www.fileserve.com/file/ASWqzDN

Boyut 1.33 GB 3 dosya
    Al hoca 3 film birden torrent upload ettim

Hocam altyazılımı birde görüntü kalitesi nasıl ?

Toplam Hit: 2945 Toplam Mesaj: 23