Yüzyılın Stand Up Gösterisi
-
gülümsetti :)
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
ufak bi tebessüm bile olmadı. berbat ötesiydi.
-----------------------------yaş 17 gözüküyor 3 yıl sonra şayet biraz kadın öğrendiğin zaman gülersin zaten vidyo +18 demiş nomral gülmemen
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------yaş 17 gözüküyor 3 yıl sonra şayet biraz kadın öğrendiğin zaman gülersin zaten vidyo +18 demiş nomral gülmemen
ahaha :D zaten herşey yaş 17 normaldir muhabbetinde. gülmedim yazanların hepsi 17 dimi :) -
hahaha süper
-
güldürmedi açıkçası küfürden ibaret
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
pcdoktor636 bunu yazdı:
ahaha :D zaten herşey yaş 17 normaldir muhabbetinde. gülmedim yazanların hepsi 17 dimi :)
-----------------------------orasını bilemem.
yaşadıüın birşey varsa başına geldiyse komiktir.
ben de şaşırdım onlara yazıları sırası ile okudumda ilk seninkini görünce direk sana yyorum yaptım belkide dişim sana geçti bilemicem :)
-
fena değil, 100 yıl olayı 'çılgınca' olmuş :) yaş 25 :P
-
Komik değil , hiç gülmedim , adamın anlattıklarını cem yılmaz anlatsa yardırırdı belki , üstelik o kadar müstehcen olmadan , herifin tarzı berbat , seyircinin geri dönüşüde hafif tebessümden ibaret . Böyle bir durumda gülmek mümkün değil.
-
manyak olmuş
s...mden dumalnar çıktı beee :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------aynen hea bilader bu nedir ya .. stand up bu mu ? :S yada ben farklı bişi olarak biliyorum