Zaaflarımız..
-
cem-engine bunu yazdı
sorun ne biliyor musun,ben bunu çocukluğumda duymuştum.gel zaman git zaman son günlerde bir iki yerde daha gördüm ve artık gına geldi.
yani? yazmasın mı arkadaş ilk defa duymuş hosuna gitmiş.
-
cem-engine bunu yazdı
sorun ne biliyor musun,ben bunu çocukluğumda duymuştum.gel zaman git zaman son günlerde bir iki yerde daha gördüm ve artık gına geldi.
hocam bizim burda çok güzel bir yemek vardır " Zıkkımınkökü " istersen kargolatabilirim
-
Devilcode bunu yazdıcem-engine bunu yazdı
hocam bizim burda çok güzel bir yemek vardır " Zıkkımınkökü " istersen kargolatabilirim
protein oranı yüksekse yolla hocam
edit:tartışma olmasın,sadece gerçekten bıktım bunu görmekten anlık bir sinirle belirttim
cem-engine tarafından 24/Mar/13 00:52 tarihinde düzenlenmiştir -
zaaflarımız çoğunlukla buradaki judo hareketi gibi tek bir savunması olmuyor, o zaafımız hiç olmuyor. Nelerim var değil, nelerim yoka bakıp ne kadar boktan olduğunu kavrayıp basitliğinle rahatlayacaksın.
-
CEO bunu yazdı
japon çocuğun yaşı kaç ?
10 yaşında yazmış yukarı hocam , içim kıpır kıpır oldu okurken .
-
kirk yildir judocuyum boyle hareket gormedim
-
trooper bunu yazdı
sende yedin...
benim kıssadan hissem ya judo işe yaramaz bi spor ki öyleyse salla gitsin yada ülkede judocu yok.
polyannacılıktan başka birşey değil. kendiniz avutmayın böyle şeylerle
Adam içimizdeki girişimciliği,cesareti,gazı ateşlemeye çalışmış. Konunun orta yerine çat diye niye sıçıyosun ki hacı. Adam bişeyler paylaşmış.Sende ishal olmuşsun.
-
Bence bu hikayenin anafikri şablonlarda kaybolmamak gerektiğidir.
-
glaurung bunu yazdı
fakir avuntusu
Çok güzel dedin hocam :) Böyle hikayeleri yazıyorlar yok başaracağına inanmış yok imkansıza inanmaymış. Millet bir gaza geliyor 2 gün sonra o heyecan gidiyor :)
-
Ewt hikaye pek gerçeğe oturmuyor. Doğru hareket 1 kol yokken judoya başlayacağına sağ elle yapılabilecek resim vs gibi alanlara yönelmek, kola ihtiyaç olmayan danışmanlık vs gibi meslekleri kariyer edinmek.
Şahsen ben tekerlekli sandalyeli insanların basketbol oynadığı maçları dünyanın en gerizekalı organizasyonu olarak görüyorum. adamın bir eksiği varsa adamı oraya fokuslayıp meydan okutmak yerine yapabileceği 1000 tane işten birine yöneltmek doğru hareket olurdu.