Zaman +1T Gazete Tasarım Günleri
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------B.evlerle yenibosa 15 dk yürüme mesafesindedir.
Beşiktaş - Y.bosna Arası trafiğide hesaba katarsak 2 ayrı otobüs ile ortalama 1.5 saat sürer
B.evler-üsküdar arası metrobusle gidersin.1 saat sürer.M.büsten indikten sonra 10 dk yürüme mesafesi
B.evler pahalı değil her yerde takılabilrisin
m.köy yenibosna ortalama 45 dk metrobus ile tek seferde gidersin
B.evler yada yenibosnadan metroya binerek beyazıtta in.Sultanahmeti gez beyazıdı gez gülhaneyi gez sirkeciyi gez sirkecide balık ekmek ye beyazıdda çorlulu ali paşa medresesinde çay .Bi derdin olursa tlfn açabilirsin bana istersen
Yarın sabaha bende balıkesire yola çıkıyorum
Saygılar :D
-----------------------------herif kara yolları genel müdürü çıktı rıza baba :D
-
Zaman Gazetesi binasının hemen yanında kalıyorum Özel İhlas Yurdunda. Önünden günde 4 defa geçiyorum.
Zaman gazetesini muhafazakar bir insan olmama rağmen günahım kadar sevmem. Kocaman afiş astılar bakmadım bir kere bile ne diyor bu afiş diye.
Bu kadar ciddi mi bu mesele? Ne veriyorlar ki karşılığında?
Keşke Türkiye gazetesi yapsa bunu. İnsanlığın yatıp kalkıp Türkiye gazetesi okuması lazım. Türkiye'deki tek adam gibi gazete.
-
cemaat konusunda küfürlerin havada uçuşmadığı ilk ve tek konu olmalı
-
Yanlis anlasilmasin zaman gazetesiyle bi alakam yok sadece egitime gidiyorum :) Saolun yardimlariniz icin, istanbuldayim simdilik dediklerinizi dikkate alicam.
-
hocam istanbulda otobüs ve metrobüslerde para kullanamazsın buraya gelince bilet al mağdur olmazsın yada minibüs kullan
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam istanbulda otobüs ve metrobüslerde para kullanamazsın buraya gelince bilet al mağdur olmazsın yada minibüs kullan
-----------------------------İstanbul kart aldım hocam sıkıntı yok :D bahçelievlerdeyim bu arada gelmek isteyen filan varsa görüşelim 10 gün buralardayım.
-
esenler otogarda in yeni bosnadan geçen servislere bin zaman gazetesinin tam önünden geçiyor şöföre söyle indirir metroylada gidersin ama bulamayabilme imkanın var
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------esenler otogarda in yeni bosnadan geçen servislere bin zaman gazetesinin tam önünden geçiyor şöföre söyle indirir metroylada gidersin ama bulamayabilme imkanın var
-----------------------------
Hocam konuyu hiç mi okumadın? Adam geldi katıldı 2. güne giricek :D çoktan keşfetti burayı. asdklşasjd. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
-----------------------------esenler otogarda in yeni bosnadan geçen servislere bin zaman gazetesinin tam önünden geçiyor şöföre söyle indirir metroylada gidersin ama bulamayabilme imkanın var
Hocam konuyu hiç mi okumadın? Adam geldi katıldı 2. güne giricek :D çoktan keşfetti burayı. asdklşasjd.
yeni fark ettim :D -
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Hocam cumartesi günüden beri bahçelievlerdeyim :D
teşekkürler saolasın.