Zaman Acayip Hızlı Geçiyor?
-
hacılar önceden zaman o kadar uzun geçerdi ki, bi hafta zannedersiniz 1 ay. ama şimdi 1 haftanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. evden işe, işten eve. acayip hızlı geçiyo zaman ve gençlik gidiyo resmen. insan hayatı dolu dolu yaşamak istiyo ama imkan da yok. zamanı yavaşlatmak için geceleri uyumamak mı lazım? veya başka bişeyler mi yapmak lazım? dostlar dağıldı etrafa toplayamıyoruz. ayda bi arkadaşı görüyoruz. sosyallik sıfır. mal gibi geldik mal gibi gidiyoruz. n'apmak lazım hacılar?
-
Kıyamet Alametler olabilir...
-
zamanı dolu dolu yaşamanın tek yolu onu doldurmak hoca.
ekonomik durum kurtarıyorsa
hafta sonları dışarıya çık arkadaşlar la buluş cafe sinema bar (sosyal faliyet içinde ol)
hafta içleri de yapabiliosan 1 saat 2 sat dışarıda dolan önemli olan kayda değer bişiler yapmış olman
ha ekonomik durum kötüyse , bu üsttekileri bazı günler yap ama özel şeyler yapmaya özen gösterki
geçmişi düşündüğünde hep anıların gözünde canlansın.
kendimden örnek vereyim , 2 yaz amele gibi çalıştıktan sonra bu yaz delicesine eğlendim
sonuç : o çalıştığım yaz 1 2 gün dışında hiç bişi hatırlamıyorum
eğlendiğim yazın her gününü hatırlıyorum. x)
aynı şey her gün için geçerli hoca ne yap et faal ol , bu bilgisayar başında geçirdiğimizin %10 unu eğlenceye gezmeye ayırsak dünyayı 100 kere dolaşmıştık
-
hacı korkulcak bir durum yok, ben yazsam senin yazdıklarının aynısını yazardım, aynen öle su gibi geçiyor, yarın cuma derken hafta bitiyor, bu işin sonuda yok, tek
son var oda ölüm, yapacak bişey yok, keyif almana bakıcan zaman gecerken...
-
eskiden - ufakken zaman boldu yani kendine ayıracağın zaman, en fazla okula gidiyoduk ki o da 3-4 ay tatildi ( şu an 3-4 ay tatil ne demek tahayyül bile edemiyorum ) bu bol zamanın büyük kısmnı yatarak ve bomboş geçirsek bile gene halaa büyük bi boş zaman kalıyordu ve o zamanda biyerleri gezip birileriyle tanışıp yeni birşeyler yapıyorduk ve geriye bakıp üni 1 e gittiğin seneyi hatırlarsan - ohooo osene şunlar şunlar şunlar oldu , n tane manita oldu, şuralara gittik şunnarı yaptık fln fln annatabilirsin ama artık çalışıyoruz ve son bilmemkaç yıldır işe gittim eve geldim haricinde pek bişi gelişmiyor ve 2008-2009 senesine baktığım zaman çok az şey hatırlıyorum daha geçen sene olmasına rağmen yani bir 98-99-00 zamanları gibi uzun yıllar olmadı ( yine 365gün tabi de ,göreceli olarak ) bundan ötürü zaman süper hızlı geçio gibi geliyor - artık bi bok yapamayız emekli olana kadar böyle, emekli oluncada olan zamanın mk ztn
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar önceden zaman o kadar uzun geçerdi ki, bi hafta zannedersiniz 1 ay. ama şimdi 1 haftanın nasıl geçtiğini bilmiyorum. evden işe, işten eve. acayip hızlı geçiyo zaman ve gençlik gidiyo resmen. insan hayatı dolu dolu yaşamak istiyo ama imkan da yok. zamanı yavaşlatmak için geceleri uyumamak mı lazım? veya başka bişeyler mi yapmak lazım? dostlar dağıldı etrafa toplayamıyoruz. ayda bi arkadaşı görüyoruz. sosyallik sıfır. mal gibi geldik mal gibi gidiyoruz. n'apmak lazım hacılar?
----------------------------- -
Aynısı bended var amk sınava girecem ösym nin ygs lys sine az kaldı ulan bi bakıyorum ilk çalışmaya başladığım günü hatırlıyorum ne sıra ne zaman geçti zaman kavramımı yitirdim sanki dün başladım böyle psikolojik sorunlar yaşıyorum :S
Oturuyorum sabah derse bir bakıyorum saat 6 bakıyorum yaptıklarıma fazlada çalışmamışım amk noluyo bana :S
-
kodumun zamanı askerde geçmedi
-
en iyisi benim gibi liseli ergen olmak hacı.baya dolu dolu geçiyo günlerim :D
-
benim icinde gecmiyor :| daha 3 gun once konustuk bi abiyle. bazen dusunuyorum hani omrum olursa bi bu kadar daha yasasam 40 kusur yasında olucam :|
bilmiyorum cok yavas akıyor bizim burda :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
kodumun zamanı askerde geçmedi