Zaman Aşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

http://www.zamanasimi.org/tbb

Bu site her sene şubat ayında aramaya açılıyormuş bankada unutulan paraları sorgulamak için, belki unuttuğunuz bişeyler vardır.  sadece ali ismiylede arama yapabilirsiniz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Şubattan şubata :D teşekkürler bakayım.. gerçi neyin nesi bu site acaba

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

10 tl alti isbankta param gorunuyor. Oysaki hesaplari kapattirmistim ben. Hala aktif banka hesabimmi var anlamina geliyor

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Usanmadan sülalemdeki herkesi arattım. hiçbiryerde bir kuruşlarını unutmamışlar. Sefaletin bedelini sikeyim...

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Usanmadan sülalemdeki herkesi arattım. hiçbiryerde bir kuruşlarını unutmamışlar. Sefaletin bedelini sikeyim...

Ulan slaşasfkjaskfajshda :D 

Asla Asla Deme. . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    NeverSayNever bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Usanmadan sülalemdeki herkesi arattım. hiçbiryerde bir kuruşlarını unutmamışlar.

NeverSayNever bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Usanmadan sSefaletin bedelini sikeyim...

Ulan slaşasfkjaskfajshda :D 

ulan bu nasıl oldu. >_< opera sapıttı. RitmFarbRacourci tarafından 07/Şub/16 08:57 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 6
zaman aşımı