folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zaman Cok Hızlı Akıyor Geçiyor

Zaman Cok Hızlı Akıyor Geçiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:
    -----------------------------

dur bende bahaneyle çalışmamı paylaşayım zaman akıp gidiyor misali :D

Dali'lik gördüm sende :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Niflheim
    Niflheim's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

bu muzigi buldum zaman deyince cok guzeldi o gunler, bu gunlerde guzel sikayetim yok ama yinede bir baskaydi iste 

http://www.youtube.com/watch?v=NZ7_F_gl8Wg

belki bilmeyenler vardir gece startv de baslardi filmler bu muzikte filmlerin baslangicinda calardi.  elm sokagi batman gibi filmler cikardi 

Hatırlıyorum bende ilk batmani izlemiştim sanırım.Ailecek bakardık hey gidi günler!.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

bu konu bana mürid nolanded ın imzasını hatırlattı nedense..

"Ey kul, etme dünya nazı, kıl namazını... Sonra kılarız diyenin, dün kıldık namazını. "

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

uyuma özürlü bir insan olarak ve geceleri herkes uyuduğunda dünyanın bana ait olduğu hissini seven biri olarak az önce favori filmim leon'u tekrar izledim.

Daha dün gibi hatırlarım starda izlediğimi, yuvarlak gözlüklü o adam cocukluğumda ilk hayran olduğum kişiydi,

şimdi baktımda film 1994 yapımı, ama dün gibi hatırlıyordum her karesini, üstelik bir an boş bulundum ve 7-8 yıllık film dedim, ama dikkatli düşününce anladım ki tam 16 sene geçmiş! onaltı koca sene, inanamadım resmen, daha dün gibi, ne ara 16 sene oldu hakkaten? ne ara geçti zaman?

sonra hayran olduğum o aktörün resimlerine baktım netten, filmdeki o orta yaşlı karizmatik tetikçi şimdi dede olmustu resmen, yıkıldım. Aslında niye şaşırıyorum bu kadar? 16 sene önce ben daha egitim hayatıma baslamamıstım, simdi sonundayım, hakikaten ne ara geçti o kadar zaman ya?

filmdeki o küçücük 12 yasındaki kızsa simdi bildiğin kadın artık, çocuk rolünde beynime kazınan natalie portman yine en sevdiğim filmlerden olan v for vendetta'nın başrol oyuncusu aynı zamanda

yahu hakikaten, 94yılı 16 sene öncemiydi yahu? ben ne çok şey hatırlıyorum, sanki lig maçları 5-6 sene önce cine 5 teymiş gibi geliyor bana, halbuki lig tv 9 yıldır yayın yapıyor, ondan öncede tele on dönemi vardı..

hakikaten zaman cok cabuk geciyor..

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam nostalji vakasının temel sebebi tam olarak istediğin durumda olamamak tır budurumda istediğin duruma daha yakın olan zamanlarda yaşamışsan herşeyin tam olarak eskisi gibi olamayacağını bildiğinden bu durum oluyor yani eğer olmasını istediğin kişilerleysen ki bunun için o kişileri seninde biliyor olman lazım ve istediğin şeyi yapıyorsan yani mutluluk amacına yönelik olan şey ki bunu yapa bilmek için onun neolduğunuda bilmen lazım büyük ihtimal şuanki durum olmayacaktı buarada sitede yaşıdım olan müritlere teşekkürü bir borç bilirim sürekli böle insanın düşüncelerini ve duygularını karıştıran konular açıp dahada beter ediyorlar durumu kötü olanların çabuk etkileneceğini düşünelim lütfen görmek istediğim kişilerden haber bile almayalı nerdeyse 2yıl oldu 92liyim ama 92jenerasyonuyla össye giricem sınıfta kaldım kalıcı aşkı buldum ama o beni bulmadı anladınız siz onu ve kişisel olarak tanıdıklarıma itiraf edemiyorum bari burda edeyim neredyse herşeyde başarısız oldum kitap yazarı olsaydım yazacağım kitap başarısız olmanın kitabı olurdu üstüne üstlük insanlar benim onları önemsediğim kadar beni önemsemiyor herkes birbiriyle sidik yarışı içinde

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 4882 Toplam Mesaj: 26