folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Zaman Gazetesinden : Haber Yalanlama

Zaman Gazetesinden : Haber Yalanlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Yaw olay kavgaya giriyo beyler kendinize glin :s....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaw olay kavgaya giriyo beyler kendinize glin :s....

Ne kavgasi ya konusuyoz surada germe ortami :)

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Beyler ben de bi gazetede çalışıyorum. Gazeteler şu anda günümüzde bir tekelleşme altında. Tek bir holding çok sayıda basın organını yönetiyor. Yalan habere gelince; gazetelerin yalan haber yapması kendilerini intahar etmeleridir. Şöyle ki olmamış bi olayı olmuş gibi göstermek basın ilkelerine aykırı bir olay. Yanlız haberin okuyucunun ilgisini çekmesini sağlayabilmek için olayı " dallandırmak ve budaklandırmak " eylemini yapıyorlar. Bu yüzden yalan haber yapan bi gazete zor çok zor :|

Edit: Ben de tarafsız bir gazete olduğuna inamıyorum. Tarafsız olan bir gazete satış yapamaz. Savunduğu taraf tarafından okunması şart.

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    gVeR bunu yazdı:
    BadSector bunu yazdı:

Hmm..Dogrusu bu kadar haberi buraya yazmak omrunden yer.Onun yerine ben sana baska birsey tavsiye edeyim..

Su mesaji yazdigina gore %95 zaman okuyosundur..Simdi 2 kat istemissin..Asagidaki adimlari takip ederek istedigine ulasabilirsin:

1-) Gunluk Zaman aliyorsun yada almaya devam ediyorsun...

2-) O listede kac tane oldugunu tam olarak bilmiyorm ama 100 diyelim mesela..Toplamda 110 habere ulasincaya kadar zaman almaya devam ediyorsun..

3-) Sonra gazeteleri biraraya toplayip bakiyorsun ve sana kanit.. 

Neden 110 ? Ara sıra spor haberleri falan oluyor skorlari fln yanlis yazcaklarini sanmiorm ondan..

Ayrica sunuda soyliyim, bu zaman gazetesini ben karikatur dergilerinin yerine okuyorum , hem daha ucuz hem daha komik oluyor..

*Ayrica hocaefendinin muritleriyle tartismamak icin bu konuya bir mesaj daha atmayi dusunmuyorum, sevgilerimle

Bence zaman gazetesi belli bir kesime hitap ediyor tarafsız olduğunu düşünmüyorum. Şuandaki medyanın alayı satılmış durumda hiçbiri doğru düzgün haber yapmıyor buna trt de dahil ne yazık ki.

Arkadaşım o en altta yazdığın hoca kim yaw ? Merakımdan soruyorum da totoş efendi mi yoksa? Eğer oysa hocalarını yiyim :) Ben ondan daha dindarım be 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

Bence zaman gazetesi belli bir kesime hitap ediyor tarafsız olduğunu düşünmüyorum. Şuandaki medyanın alayı satılmış durumda hiçbiri doğru düzgün haber yapmıyor buna trt de dahil ne yazık ki.

gördüğüm kadarıyla haberlerde enaz taraf tutan kanal trt. sonuçta devletin olduğu için kendi görüşlerini söylemiyor. ama herzaman için devletin yanında olacağından dolayı trt yede tarafsız diyemiyoruz.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    evet trt diğerlerine göre daha doğru haber veriyor ama yinede yeri geldiğinde taraf tuttuğunda hem fikiriz heralde

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hergün önüme zaman gazetesi gelir  ben bu kadar taraf utan bir gazete görmedim haberlerde her fırsatta Atatürkçü cumhuriyetçi kişilere sonra chp yikötüleyen yazılar haberler her defasında sonra ergenekon yargıçlığı yapan yazarlar ardından akp ninyaptığı her işi öven ama kötü olan hiç bir işi söylemeyen he söylüyor chp ile akp belediye başkanı aynı anda tutklandığında ayıp olmasın diye akp li başkanın adınıda söylediğini duydum rezil birgazetede kriz yok diye ana sayfa manşetinden basbas bağıran bir tek yoksul aileyi yoksul insanı haber yapmayan bir gazete halkın en ufak sorununa el atmayan sadece türrban sorununu sorun olarak görüp gündeme taşıyan bir gazete  yazık Cumhuriyet ve Vatan gazetesini tercih ederim

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zaman ((:

yalan haber yakalıyor (((((((:

hemde zaman (((((((((((((((((: 

Türkiye'deki zaman gastesinden bahsediyoruz değilmi ((((((((((((((((((((((((((((((: 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

BadSector bunu yazdı:
    ne alaka şartlandırmak la falan? ben günlük olarak 3 gazete okurum zamanda bunların içinde kuyas yapınca en kalite olarak bu çıkıyo sabah gazetesi kendisine trnin en iyi gazetesi diyor ama ne yaptığı ortada posta desen karı kız resminden tiraj yapıyo hürriyet yine yalan haberleri az yapıyo vakit taraf lap diye olayı söylüyo milliyet zaten full sallıyo geriye adam aıllı gazete kalmadı bana kendini şartlandırmışsın diyemezsin benim ne yaptığımı bilmeden onu savunuyorum diye ondan olmam gerekmez sadece haklılık payını görüyorum. 

sabah gazetesi mi ?

hani su Ankara da ismarlama parasi ile ana sayfadan haber yayinlayip, sonra bunu Ankara sokaklarinda bedava dagitan gazeteden bahsediyorsun dimi ?

eskiden niye bu kadar sevmiyordunuz sabah gazetesini ? dogru eskiden yani rte nin damadi albayraklar almadan once tarafli yanli yayin yapiyordu

rte nin damadi alinca birden durust haberler yayinlamaya basladi. 

ne diyeyim haklisin. cok tarafsiz bakiyorsun olaylara :)

memecan in esinin akp li olup akp tarafina yatan karikaturler cizmeside cabasi.

peki o kadar yolsuzluk yazarken diger BUTUUUUUN gazeteler sabah neden bunlari goremiyor ?

tarafsizligindan mi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Gazeteci bi arkadaşın dediği gibi olaylar abartılıyor çoğu gazetede. Ama abartılmadan önce, benim kendi yorumum, çoğu gazete önüne gelen haberlerin doğruluk payını yeterince araştırmadan, yayınlayacağı başlık ile gazetenin tirajını arttırabileceği için, ana sayfadan verebiliyo bunu. Zaman gazetesi konusuna gelince, okunabilecek bir gazete, postadan, dinci geçinen şerefsizlerin elindeo lan vakitten bir milyon kat iyi gazete yaptıkları kesin. Atatürkçülük üzerine çoğu zaman saçmaladıklarıda doğrudur.

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 5380 Toplam Mesaj: 32