folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Zaman Kısıtlı Konu Açma Seçeneği

Zaman Kısıtlı Konu Açma Seçeneği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı
    x bunu yazdı

hocam dediğin şey forum mantığına ters, herkes işi bitince konuları silse forumda konu kalmaz şuan 2003ün konularına ulaşabiliyorsun dediğin yöntem olsa geçmiş yıllara ait en fazla 100 -150 konu olurdu yıl içerisinde

@1049 yeni sistemde mürit yerleştirme ve seçme sınavı olacak +dediğin google maps özelliği eklendi isteyen bilgileri girerse daha sosyal forum olarak kullanabilecek facebookla login vs vs

ss isterük öyle boş laflara kansaydık holü 5 kez bitirdiydi yeni sistemi

X e guvenin ;)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı
    x bunu yazdı

hocam dediğin şey forum mantığına ters, herkes işi bitince konuları silse forumda konu kalmaz şuan 2003ün konularına ulaşabiliyorsun dediğin yöntem olsa geçmiş yıllara ait en fazla 100 -150 konu olurdu yıl içerisinde

@1049 yeni sistemde mürit yerleştirme ve seçme sınavı olacak +dediğin google maps özelliği eklendi isteyen bilgileri girerse daha sosyal forum olarak kullanabilecek facebookla login vs vs

X e guvenin ;)

X e güveniyorum şeyhe güvenmiyorum :B 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    UTHO bunu yazdı
    x bunu yazdı

X e guvenin ;)

X e güveniyorum şeyhe güvenmiyorum :B 

Cok az kaldi :) 

Harika tasarim ve ozellikler sizlerle olacak.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

admini seçimle yapalım 5 senede bir siteyi o yönetsin

sitede demokrasi istiyorum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beğenmiyenler çıkmış ama bence 10 numara fikir sonuçta istiyenler kullanmaz

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yeni tbt tasarımı ve kodlaması çok güzel , yeni üyeler icin sorular çok saglam :) 

zamanla kendni imha et secenegi tbt göre degil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bence bu tür konuların hiç açılmaması lazım zaten. "Kız bana bakmıyor, ne yapayım", "Sevgilim beni aldattı", "Kız arkadaşım hamile" gibi konular kişinin kendisi dışında kimseyi zerre kadar ilgilendirmiyor. Bir bilişim forumuna hiçbir şey katmıyor. Herkesin kendi çapında sıkıntısı var. Bütün bunlar konuya dönüşse ortalık çöplüğe döner. Sevgili, kız, para, iş meseleleri hayat boyu bitmez. Eksikliğini çekenler varsa televizyonda evlilik programları var. Oralarda bunlar sabahtan akşama kadar konuşuluyor.

Ha çok orjinal bir konu olur ayrı konu. Misal ortada film gibi bir hikaye vardır. Özel bir durum vardır vs. Ama "bizim orda bir kız var. yüz vermiyor. ne yapayım. çiçek mi vereyim? hediye mi alayım?"gibi konular anasayfaya çıkmak bir yana veritabanına dahi yazılmamalı.

Konu silinmesi ise hiç olmaması gereken bir şey. İnsanlar oturup zamanını ayırıyor, bir emek harcayıp düşüncelerini dile getiriyor. Onca şey yazılmış, bir bakmışsın konu silinmiş. İstenmeyen içerik varsa en kötü ihtimalle sadece onun kaldırılması ya da editlenmesi lazım. Bunun dışında mesajlar yerine konuların silinmesine karşıyım. Süreli konu açma mevzusunda, konuya yazan kişi silineceğinin bilincinde olsa dahi belirtildiği üzere forum anlayışından uzak, düzenli olarak silinen ya da sınırlı sayıda mesaj tutan bir mesajlaşma kutusuyla eşdeğer bir sistem ortaya çıkıyor. Aynı zamanda, konunun silineceğini bilen üye o konuya gayriciddi yaklaşırsa onu kimse suçlayamaz.

Özetle, konu açma olayına daha ciddi yaklaşılırsa bu yönde bir ihtiyaç olmadığı görülecektir.

anonim6918524 tarafından 26/May/15 02:58 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı

Yeni tbt tasarımı ve kodlaması çok güzel , yeni üyeler icin sorular çok saglam :) 

zamanla kendni imha et secenegi tbt göre degil

ASAFNBSDKKSDAHFSG

Tam tbtye yakışan sorular :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3867 Toplam Mesaj: 19