Zaman Kısıtlı Konu Açma Seçeneği
-
pesimistzombie bunu yazdıx bunu yazdı
hocam dediğin şey forum mantığına ters, herkes işi bitince konuları silse forumda konu kalmaz şuan 2003ün konularına ulaşabiliyorsun dediğin yöntem olsa geçmiş yıllara ait en fazla 100 -150 konu olurdu yıl içerisinde
@1049 yeni sistemde mürit yerleştirme ve seçme sınavı olacak +dediğin google maps özelliği eklendi isteyen bilgileri girerse daha sosyal forum olarak kullanabilecek facebookla login vs vs
ss isterük öyle boş laflara kansaydık holü 5 kez bitirdiydi yeni sistemi
X e guvenin ;)
-
UTHO bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdıx bunu yazdı
hocam dediğin şey forum mantığına ters, herkes işi bitince konuları silse forumda konu kalmaz şuan 2003ün konularına ulaşabiliyorsun dediğin yöntem olsa geçmiş yıllara ait en fazla 100 -150 konu olurdu yıl içerisinde
@1049 yeni sistemde mürit yerleştirme ve seçme sınavı olacak +dediğin google maps özelliği eklendi isteyen bilgileri girerse daha sosyal forum olarak kullanabilecek facebookla login vs vs
X e guvenin ;)
X e güveniyorum şeyhe güvenmiyorum :B
-
pesimistzombie bunu yazdıUTHO bunu yazdıpesimistzombie bunu yazdıx bunu yazdı
X e guvenin ;)
X e güveniyorum şeyhe güvenmiyorum :B
Cok az kaldi :)
Harika tasarim ve ozellikler sizlerle olacak.
-
admini seçimle yapalım 5 senede bir siteyi o yönetsin
sitede demokrasi istiyorum
-
beğenmiyenler çıkmış ama bence 10 numara fikir sonuçta istiyenler kullanmaz
-
Yeni tbt tasarımı ve kodlaması çok güzel , yeni üyeler icin sorular çok saglam :)
zamanla kendni imha et secenegi tbt göre degil
-
Bence bu tür konuların hiç açılmaması lazım zaten. "Kız bana bakmıyor, ne yapayım", "Sevgilim beni aldattı", "Kız arkadaşım hamile" gibi konular kişinin kendisi dışında kimseyi zerre kadar ilgilendirmiyor. Bir bilişim forumuna hiçbir şey katmıyor. Herkesin kendi çapında sıkıntısı var. Bütün bunlar konuya dönüşse ortalık çöplüğe döner. Sevgili, kız, para, iş meseleleri hayat boyu bitmez. Eksikliğini çekenler varsa televizyonda evlilik programları var. Oralarda bunlar sabahtan akşama kadar konuşuluyor.
Ha çok orjinal bir konu olur ayrı konu. Misal ortada film gibi bir hikaye vardır. Özel bir durum vardır vs. Ama "bizim orda bir kız var. yüz vermiyor. ne yapayım. çiçek mi vereyim? hediye mi alayım?"gibi konular anasayfaya çıkmak bir yana veritabanına dahi yazılmamalı.
Konu silinmesi ise hiç olmaması gereken bir şey. İnsanlar oturup zamanını ayırıyor, bir emek harcayıp düşüncelerini dile getiriyor. Onca şey yazılmış, bir bakmışsın konu silinmiş. İstenmeyen içerik varsa en kötü ihtimalle sadece onun kaldırılması ya da editlenmesi lazım. Bunun dışında mesajlar yerine konuların silinmesine karşıyım. Süreli konu açma mevzusunda, konuya yazan kişi silineceğinin bilincinde olsa dahi belirtildiği üzere forum anlayışından uzak, düzenli olarak silinen ya da sınırlı sayıda mesaj tutan bir mesajlaşma kutusuyla eşdeğer bir sistem ortaya çıkıyor. Aynı zamanda, konunun silineceğini bilen üye o konuya gayriciddi yaklaşırsa onu kimse suçlayamaz.
Özetle, konu açma olayına daha ciddi yaklaşılırsa bu yönde bir ihtiyaç olmadığı görülecektir.
anonim6918524 tarafından 26/May/15 02:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaptan bunu yazdı
Yeni tbt tasarımı ve kodlaması çok güzel , yeni üyeler icin sorular çok saglam :)
zamanla kendni imha et secenegi tbt göre degil
ASAFNBSDKKSDAHFSG
Tam tbtye yakışan sorular :D