Zamanda Yolculuk Mümkün

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2011
    Erkek
    noname bunu yazdı

    Gerçek olmasını çok isterdim. İlgilterede yanlışlıkla ormanda kaybolup kraliçe zamanına giden iki öğretmen vardı. Hikayesini bulabilen olursa yollasın :)

    Geçmişe gidilebilir olsa gelecekten gelip te dikkat çeken yakalanan insanlar görürdük illa ki. 

    Ha bir de şu var ki inandırıcı geliyor. Monopoly logosundaki adam olayı mesela. Biri geçmişe gidip olay akışlarını değiştiriyor ve olduğundan farklı hatırlıyoruz o logoyu. Hem de hepimiz. Hatta denedim hiç monopoly görmemiş biri bile öyle hatırlıyordu. Spoiler vermicem. Logoyu düşünün kafanızda canlandırın o bıyıklı yuvarlak kafalı adamın neye benzediğini, giydiği taktığı aksesuarları, sonra bi bakın bakalım orjinali nasılmış.

    Mandela etkisi diyorlar.

    Acaba cidden geçmişe gidip değiştirdiler mi bişeyleri :(

    bu cümleyi kurmak için gelecek geçmiş diye kavramlar olmaması gerekiyor :D adı üstünde gelecek yaşanmadı ki oralardan birileri gelsin. yada biz şuan birinin geldiği zamanı yaşıyorsak? paradox.

    ayrıca adam geçmişe gittiyse değiştire değiştire monopoly logosunu mu değiştirmiş :D


    Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 3866 Toplam Mesaj: 22
zamanda yolculuk mümkünmü zamanda yolculuk