Zamanı Durduran Sinek
-
ooww wawww dedirtecek bi yönü yoq hikayenin olayı çaktım anladım ama sadece kıstlı örneklendirmelerede güzel bi hikaye olarak gösterilir onun dışında pek bişi yoq
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------adamın teki hapisanede bi karıncayı eğitmiş yıllarca uğraşmış hapisten çıktıgında gidip bi kafayı çekim demiş varmış bara oturmuş bi masaya cebinden bi kibrit kutusu çıkarmış ters biçimde koymuş karınca çıkmış adam ıslık çalınca takla atıyomuş hareket yapınca dans ediyomuş vs. garsonu çağırmış yanına bak demiş
garsonunda omzunda havlu çekmiş pat diye vurmuş karıncaya pardon bidaha olmaz demiş adamda kahrından napıcanı bilememiş
neden anlattık bunu
bende bilmiyorum :D
-----------------------------
bu h,kayeyi daha anlamlı bi şekilde 5. sınıfta dinlediğim hoca anlatırken daha duyguluydu ama güzel bi hikaye :D -
seboist bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------adamın teki hapisanede bi karıncayı eğitmiş yıllarca uğraşmış hapisten çıktıgında gidip bi kafayı çekim demiş varmış bara oturmuş bi masaya cebinden bi kibrit kutusu çıkarmış ters biçimde koymuş karınca çıkmış adam ıslık çalınca takla atıyomuş hareket yapınca dans ediyomuş vs. garsonu çağırmış yanına bak demiş
garsonunda omzunda havlu çekmiş pat diye vurmuş karıncaya pardon bidaha olmaz demiş adamda kahrından napıcanı bilememiş
neden anlattık bunu
bende bilmiyorum :D
bu h,kayeyi daha anlamlı bi şekilde 5. sınıfta dinlediğim hoca anlatırken daha duyguluydu ama güzel bi hikaye :D
banada babam anlatmıştı :D -
hikayeden sonra sadece şunu diyebiliyorum; salak sinek...
-
hımm anladım.
-
anlayana sivrisinek saz anlamayana kum danesi az
-
bu kum tutma olayı estetik ameliyat olarak görülebilirmi :)
kadınlar estetik ameliyat yaptırır yaptırır...yaşlanmadığını sanarlar hala genç olup zamanı durduklarını...
ama sonunda nolur;
"her canlı ölümü tadacaktır" diye fısıldanır kulaklarına...ama olamaz derler...ben henüz gencim..bak suratımda tek bir kırışık yok ben gencim!
sonra azrail derki; Zamanı Durduran Sinek adlı bir konu var tahribat.com adlı sitede ona bi girip bakman için sana zaman veriyorum...
ilk mesaj ve konuya mesaj atmış lordvader89'un yazısına bak der :) ve bu hikayede böyle bişi :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
bu bilgelerde hep sonradan gelir amk bi kerede baştan gelde adam bok yoluna girmeden önce kurtar.
-----------------------------hahaha abi öldürdün beni yaa :D:D
-
hayatın nasıl acılarla dolu olduğunu anlatan bir hikaye...
diyceğimi sanıyosanız bi skim anlamadım xD çok gereksiz :D
-
Duz mantik bakarsaniz birsey anlamazsiniz tabi.Simdi ben size hayatta bircok kisinin tuttugu bir kum tanesini ornek vereyim
1-Bir kiza asik olursunuz , bir sure sonra ayrilirsiniz.uzun sure boyunca ruhunuza falcata atarak yasarsiniz , derbeder olursunuz.Ta ki birgun bir kiza asik olma cesaretini gosterene kadar o karanligin icinde mahvedersiniz kendinizi.Sonra yeni bir aska basladiginizda "lan en salak adammisim kendimi yipratmisim" diyiverirsiniz.
2-Oss sinavina hazirlanmak icin caba sarf edersiniz aslinda etmezsiniz , kiytiri boktan bir bolume yerlesirsiniz , belki yerlestiginiz bolumun gelecegi o kadar parlak degildir.Univeriste 3-4. sinida gelirsiniz.Ulan salakmisi oss ne kadar kolay bir sinavmis,ben gunde 2saat calissaymisim adam gibi derece yaparmisim oss de dersiniz...
bu ornekleri cogaltirim.Yani hayatiniz boyunca o kadar cok kum tutuyorsunuz ki ya farkinda degilsiniz , yada cok gec fark ediyorsunuz.
Bu zamani durduran sinek hikayesinden birsey anlamayan arkadaslarda , ya aci cekmemisler , ya hayatla birbir yuzlesmemisler , yada hep arkalarinda anneleri-babalari olmus ki hatalarinin ustunu onlar kapatmis :D