Zamanınızı Daha Çok Kullanabilmek İçin Uyku Methodları
-
Selam müridler,
okul,dershane,stajın üst üste bendiği şu dönemler çok yoğunum.. akşam 9,30 gibi gelebiliriyorum anca eve. Dinleme göz açma ödev derken saat 1 oluyor.. 1 den 3-4 e kadarda ben oturuyorum iş güç oluyor.4 gibi yattıp yeniden 7de kalkıyorum :)) artık çok yorulmaya başladım.. bir kaç uyku methodu araştırdım uberman sleep gibi.. acaba bunları deneyip kesin sonuç almış olan veya kendine ait uyku methodları olan müridler varmıdır ? Var ise merakla bekliyorum.. sayglar
-
Birazda bünye meslesi komşum 70li yaşlarda 3 saat uyuyosa uyuyo adam bi günde öle alıştırmış kendini : |
Biri var o hiç uyumuyo amk adam kaç senedir uyumamış :S
Ama nası yaparsın bi fikrim yok hacı.. -
http://www.tahribat.com/Forum-Polyphasic-Uyku-Nasil-Gunde-5-Saat-Daha-Az-Uyurum-33403/1/uyku/
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.tahribat.com/Forum-Polyphasic-Uyku-Nasil-Gunde-5-Saat-Daha-Az-Uyurum-33403/1/uyku/
-----------------------------evet sağol fakat ben zaten araştırdım. deneyip sonuç alabilen varmı ? onu merak ediyorum..
-
bol bol 31 diyorum sonra uykuya dal direk
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------şükür uyuma sıkıntısı yok hocam yattıgım gibi nasıl uyudugumu bilmiiyorum :D
-
vücut hocam bu ne bok yersen ye 6 saatin altı yorar.dinç hissedersin ama o aslında yorgunluğa alışmaktır.
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Ondan sonra bütün vitamin o sıvı aracılığıyla akıp gitsin,Beyinsiz beyinsiz dolaşsın ondan sonra.O sıvının bir damlasında 1 ünite kan kadar değer var haberin varmı ?
-
Esconda bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------Ondan sonra bütün vitamin o sıvı aracılığıyla akıp gitsin,Beyinsiz beyinsiz dolaşsın ondan sonra.O sıvının bir damlasında 1 ünite kan kadar değer var haberin varmı ?
Yavaşş. -
Esconda bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------beyler konunun içine sıçtınız yanlız, hatırlatıyım :D
-
Hocam bi zaman sonra insan ister istemez alışıyor.. bende geç saatlere kadar calısıyorum son bi kaç aydır 9-10 gibi geliyorum eve.. bazen 11-12 oluyor..
O saatten sorada biraz pc ye oturiym diyorum 2-3 falan oluyo en az.. Tabi sabah ananı avradını diye kalkıyorum fix o ayrı :|
Method falan bilmiyorum ama insan alışıyor yani.. uyurken elektronik aletlerden ve gürültü yapan şeylerden uzak durmaya çalış..