Zamansız Veda Ölüm
-
Zamansız Veda Ölüm
Ölüm o kadar acıdır ki, sevdiklerimize son bir kez daha onu ne kadar sevdiğimizi söylemekten mahrum bırakır bizi...
O hep ordadır ama Ona ölümü konduramaz, yakıştıramayız, sanki ölümlü birer fani olduğumuzu unutur gibi...
Bazen azrail kulağımıza fısıldasa da sevdiklerimizi bizden ayıracağını görmezden gelir, gündelik işlerimiz arasında boğulur ve onu hasta yatağında ziyaret etmek yerine biz gün içinde koşuşturmalar ile ilgilenir, onu ziyaret etmeyiz...
Sonra durumu gittikçe kötüleşir ve hastaneye kaldırılır, tabi bizim yine işimiz vardır, bir araya görmeye gideceğimizi aklımızın bi köşesine yazarız, nasıl olsa hastaneden çıkacak, fırsat bulursak gideriz yanına, gidemesek bile eve gelmeyecek mi sanki, görürüz.
Ve bir sabah çalan telefonda ölüm haberi gelir... Hayır O ölemez, geçen hafta birlikte oturup muhabbet etmiştik, yok yok bir yanlışlık var bu işte.
Cansız bedeni kapıdan girerken içeri, anlarsın öldüğünü, O seni son bir kez görmek isteyen ama senin işlerinin arasında bir türlü görmeye gitmediğin sevdiğini...
En acısı nedir, ölüm mü, yoksa Ona son bir kez seni seviyorum diyemeden cansız bedenine sarılmak mı...
Asla ve asla sevdiklerinize onları sevdiğinizi söylemeyi ertelemeyin, belki de bir daha buna fırsat bulamayabilirsiniz... -
olsa söyleriz :D
-
ona onu ne kadar çok sevdiğimi söylemek isterdim ama buna yüzüm yok :(
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
niye kötü bişey mi yaptın yoksa aldattın mı :| -
rEfLeX bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
niye kötü bişey mi yaptın yoksa aldattın mı :|
onun gibi bişi oldu ama artık bitti gibi bişi salla ya deymez ;) -
Bu sevda icin dogru isimler degilmisiz meger
Ne cok yandık böyle, ne cok yanıldık
Yeteneksisiz sevdigim biz barısmayız artık...
-
bişiler düğümlendi boğazıma..
hayatı ertelememek lazım, seviyorsan söyle utanma, çekinme, bekleme..
-
kimisine fırsatın varken bile sölesen anlamıyo...
-
heytt bee bizde ne aşk adamları varmı$ta haberimiz yokmuşş :))
dayı kız milleti anlamazlar sevgiden :|
-
simdi mesaj yazıyodum yeni ayrıldık bide ustüne bu yazı gelince amele demeli bişeyler düğümlendi boğazımda
saol hocam guzel yazın için
allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
-
Böyle bir lüksümüz olmamalı. hayatı ertelemek gibi..
elimizi kolumuzu sallayarak girebildiğimiz ve tekrar aynı yerden çıkmayı planladığımız bir kapı değil ki hayat..