folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Zamansiz Zamanlarda !

Zamansiz Zamanlarda !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

dün geçti yarın meçhul bugünün kıymetini bil...

yarını düşünerek yaşayınca hayat çabuk geçiyor gibi geliyor ve anlamıyorsun ne yaşadığını. anılara, geçmişe boğulunca ve şöyle bir durulunca geçen bugünlerini olmuş bitmişler için heba ettiğini farkediyorsun. günübirlik yaşamaya kalkışınca yarını, dünü düşünmeyince bian kendini boşlukta hissediyorsun; istikbalsiz ve mazisiz... ne yapmak gerekir peki hayatta: en güzeli nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap.hatada olsa kendinin olmalı ve ders almalısın ve hata yapa yapa doğruları buluyor insan.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

www.kashna.com

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

evet çok doğru...sürekli erteliyoruz zamanı ve o ertelediğimiz zaman geri gelmeyecek şekilde akıp gidiyor...

yapmak istediğimiz herşeyi, hayallerimizi, mutluluğumuzu yarınlara bırakıyoruz...bir anlayabilsek ikinci bir şans

olmayacağını ve içinde bulunduğumuz anın yaşanası olduğunu...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dün gitmiş yarın gelmemiş anı yaşamalıymış... mutluluğun tadına burdan azda olsa farkına varırız...

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=uykusuzluklar&folderid=57604

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    grey-cells
    grey-cells's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Dişi

ben burayı alayım editlicem sonra :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

Güzel bir yazi, daha öncede verilmisti hatta.

Konuyla biraz alakasiz olacak kusura bakmayin.
    Kashna'nin da dedigi gibi zaman diye birsey yoktu.
    Bu durumda zamanda yolculuk imkansiz olmuyormu? Cünkü zaman diye bir sey yok aslinda.

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Aslında yok gibi bazen ama var fazlasıyla gerçek sandığın birçok şeyde yalan aslında.

aslında bütün bu olanlar bi şaşırtmaca gerçek sandığın bir çok şey yalan aslında :) bir şarkı sözüydü aklıma geldi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 18