Zamunda Hakkında Bilgi
-
Keşke benim oranlarda tutulusada ratio sizler gibi 0.00.. diye devam etse
Yok yarın öbürgün fake upload yaptın passkeylerle oynadın filan diye ratio yüzünden zamundadan banlanarak nadir insanlar içine girmek istemiyorum.Yapsam içim yanmayacak ama bekleyelim bakalım bi bilen çıkar herhalde :)
-
80 küsür gb download 'ım var 50-60 mb'ta upload'ım var beni garanti şutlayacaklar ama du bakalım :D
-
Rating: 0.064 Uploaded: 7.08 GB Downloaded: 110.20 GB (updated once a day)
-
ben geçenlerde fake upload yaptım zamundaya yemedi.ama atmadılar da. dostum kasma takıl der gibiler sanki :D
-
Rating: 0.046 Uploaded: 13.15 GB Downloaded: 287.13 GB (updated once a day) Zamunda takmıyor pek ratio olayını
-
Rating: 0.205 Uploaded: 44.59 GB Downloaded: 217.61 GB (updated once a day)
inek gibi hissetim kendimi.
-
torrent ruhuna aykırı ne adam varmış lan tbtde.. bu nasıl raito oranları müridler aiptır :D
Rating: 1.940 Uploaded: 389.89 GB Downloaded: 890.71 GB (updated once a day)
-
sevabına davetıye fılan atabılıtesı olan varmı ya :l gecen aksamki dağıtımı kaçırdım (forumdan bi arkadaş verıyordu)
-
aynen arkadaşlar herkesde var gördüğüm kadarıyla banada zamunda davetiye yollarsa biri çok sevap işler :D
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------
torrent ruhuna aykırı ne adam varmış lan tbtde.. bu nasıl raito oranları müridler aiptır :D
Rating: 1.940 Uploaded: 389.89 GB Downloaded: 890.71 GB (updated once a day)
-----------------------------Hey maşşallah. Torrent ruhu sitenin dayatmasıyla orantılı bizde galiba özellikle türk trackerlarda yapılmaz böyle oranlar tabi :)
@Clostridium
Benim üyelik bahsettiğin çekilişten kalma zaten hocam bana çıkmıştı bildiğim kadarıyla şu an davetiye ile üyelikte kapalı açık olsada benim yok. Davetiyem olsun hemen dağıtıcam burdan
Edit: Davetiye ile üyelik kapalıymış