Zamunda Üyeliği Veriyorum.
-
bendeeeeeeeee
edit:yetişmişiz valla ilk ona :D
-
varsa bende isterüm.
-
o değilde bu site adminler bile kendilerini normal kullanıcılarla bir tutarken neden çömez sıfatlı üyeleri dışlamaya çalışıyorsunuz buraya yeni üye olanlar senin benim arkadaşım verdiğim davetiye ile gelip üye oluyo madem yeni üye istenmeyen bişey kimseye kefil olmayın arkadaş...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde bu site adminler bile kendilerini normal kullanıcılarla bir tutarken neden çömez sıfatlı üyeleri dışlamaya çalışıyorsunuz buraya yeni üye olanlar senin benim arkadaşım verdiğim davetiye ile gelip üye oluyo madem yeni üye istenmeyen bişey kimseye kefil olmayın arkadaş...
-----------------------------dışlamayla ne alakası var hocam, hesap benim, siteye katkısı olmayan elemanlarla paylaşmak istemiyorum hepsi bu, bunu da polemiğe cevirmeyin yahu.
-
Fatih bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------dışlamayla ne alakası var hocam, hesap benim, siteye katkısı olmayan elemanlarla paylaşmak istemiyorum hepsi bu, bunu da polemiğe cevirmeyin yahu.
-----------------------------ok...
-
edit
-
Battista bunu yazdı:
Ah ah çömez olmasam nede cok isterdim..
-----------------------------ahaha. acıdım he :D
-
peki ne zaman çekiliş olcak hocam
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------süper cevap kesinlikle katılıyorum :)
-
devam ediyor.