folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Zamunda Üyelik İsteyen ?

Zamunda Üyelik İsteyen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

bende

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------

kabadayi09 bunu yazdı:

PyramiD bunu yazdı:

Noneyim bunu yazdı:
    Niye zamunda haci, niye demonoid vs? Arena-tr kullaniyorum ara ara, bana yetiyor. Digerlerinin avantajlari neler?

int hızım ne kadar sa en son hızda çekiyorum

hacım bu nasıl oluyor benim hız 8Mb torrenti 8Mb ile mi çekeceğim anlamına mı geliyor zamunda ile olursa ?

evet hocam

hacı o kadar zamunda torrent paylaşım gördüm ve de indirdim ama bir türlü 1 mb üstüne çıkamadım senden rica etsem en çok seedlenen bir filim linkini ver de deneyelim şu işi hiç sanmıyorum senin dediğin tarzda birşey olacağını 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

bide yok scc yok bilmemne gizli/süper özel torrent siteleri var ya onların içinde ne var amk ? marstan içerik mi getiriyolar? orda da zamundadaki demonoiddeki piratebaydeki şeylerin aynısı yok mu ?

ilk o siteler yapıyor sunumu. sunucudan paylaştıkları için indirme hızı yüksek. eski dosyalarda bile seeders sayısı fazla.

o sitenin üyeleri mi release yapıyor ? başka yere uplamıyolar mı ? r5 waf vision filan bu adamların takıldıkları belirli yerler var mı ki?

sunucudan paylaştıkları derken seedboxları mı kastediyosun?

hadı ilk orada yayınlansın  1-2 gün sonra zaten diğer torrent sitelerine yayılmıyo mu ki?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Bunu çeker misin bi? Zamunda değil, seedboxa attım bakalım kaçla çekeceksin. 80 mb/s upload hızı var.

http://s2.dosya.tc/server11/STa5yy/oyuKirmizi_Blm10_26.3.12_DVBRip.avi.torrent.html

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

Bunu çeker misin bi? Zamunda değil, seedboxa attım bakalım kaçla çekeceksin. 80 mb/s upload hızı var.

http://s2.dosya.tc/server11/STa5yy/oyuKirmizi_Blm10_26.3.12_DVBRip.avi.torrent.html

sölicem şimdi hocam

hocam görüntü bu çekmiyor ayrıca benim dns lerde mi bi sorun var anlamadım Xhamster a da bir türlü giriş yapamadım bu akşam siz girebiliyor musunuz bende mi var sorun seni dosyada tık yok yalnız hocam pyramıd arkadaşta çekememiş...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

çekmiyor bende

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

SyspioniC bunu yazdı:

bide yok scc yok bilmemne gizli/süper özel torrent siteleri var ya onların içinde ne var amk ? marstan içerik mi getiriyolar? orda da zamundadaki demonoiddeki piratebaydeki şeylerin aynısı yok mu ?

ilk o siteler yapıyor sunumu. sunucudan paylaştıkları için indirme hızı yüksek. eski dosyalarda bile seeders sayısı fazla.

o sitenin üyeleri mi release yapıyor ? başka yere uplamıyolar mı ? r5 waf vision filan bu adamların takıldıkları belirli yerler var mı ki?

sunucudan paylaştıkları derken seedboxları mı kastediyosun?

hadı ilk orada yayınlansın  1-2 gün sonra zaten diğer torrent sitelerine yayılmıyo mu ki?

kendi release grupları oluyor çoğunun ya da dediğin gibi ünlü gruplar takılıyor. sunumu yapan kişinin hızı önemli. isterse on gün önceden versin 1 mb ile kim nasıl indirecek? yayılma işi son kullanıcı için çok da önemli değil ama adamın sitesi vardır yeni çıkan dizi anında eklemelidir. dolayısıyla bu tarz sitelerde üyeliği bulunması gerekli oluyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

start seeding seçeneğini işaretlememişim. bunu dener misin bi de? olmazsa seedpeed'e yükleyip o torrent dosyasını eklerim.

http://s2.dosya.tc/server11/iAFHfM/oyuKirmizi_Blm10_26.3.12_DVBRip.avi.torrent.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

start seeding seçeneğini işaretlememişim. bunu dener misin bi de? olmazsa seedpeed'e yükleyip o torrent dosyasını eklerim.

http://s2.dosya.tc/server11/iAFHfM/oyuKirmizi_Blm10_26.3.12_DVBRip.avi.torrent.html

değişen bişey yok hocam durum aynı kıpırdama dahi yok 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 10938 Toplam Mesaj: 49