Zamunda.Net - Superonline Sorunu
-
EWELANCHE bunu yazdı
Abi ben türknet kullanıyorum bendede aynı sorun var. Ben firefox proxy ile bulgaristan proxy den baglanarak çözdüm olayı.
nasıl yaptın hocam bı anlatsana
-
Suan denedim herhangi bir sorun yok,176 lı ip versin sıkıntısız kullanabilirsin diye düşünüyorum,eğer ip yi veremezse networke task açmasını istersin,24 saatte içinde kontrol sağlanıp geri dönüş sağlanır çözümle ilgili.
-
Modeme res at düzelir
-
hocam baska ip veremıyorlar denedık denedık denedık hepsının sonu 151. li ip alıyor
modem e reset atmak cozum deıl arkadaslar 20 kere resetlesemde aynı sonuc degımıyor
network te taks acmasını ıstersen yazmıssın superonlıne mısterı hızmetlerını arayıp bunumu solıyım
ne demem gerekıyor yada tas acmak nedemek rezıl olmayalım adama
-
tri bunu yazdı
hocam baska ip veremıyorlar denedık denedık denedık hepsının sonu 151. li ip alıyor
modem e reset atmak cozum deıl arkadaslar 20 kere resetlesemde aynı sonuc degımıyor
network te taks acmasını ıstersen yazmıssın superonlıne mısterı hızmetlerını arayıp bunumu solıyım
ne demem gerekıyor yada tas acmak nedemek rezıl olmayalım adama
Hocam öncelik süperonline'ın hangi ip bloğunu zamunda da banlı olmadığını öğrenmek lazım.
http://bgp.he.net/AS34984#_prefixes
Daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp "zamundaya bağlanamıyorum, şu bloklardan statik ip tanımlayabilir misiniz?" demen yeterli olacaktır sanırım.
Zamunda'ya mail atıp durumu anlatmak, sol'un ip'lerine erişim istemek daha kolay olur sanırım. -
ben proxylede giremiyorum ?
-
Haassssiikktirrr yaaa ondan mı giremiyorum? Ulan ben de ne oldu güzelim siteye diyodum hay anasını ya.