Zamunda.Net" Giriş
-
http://www.xroxy.com/proxy-country-BG.htm
http://aliveproxy.com/proxy-list/proxies.aspx/Bulgaria-bg
buyrun bulgaristan proxyleri işinize yarayabilir -
Nikoteen demonoid diye bir şey var duydun mu hiç??
-
demonoid şu anda açık olsaydı sana canlı canlı gösterirdim de sen açılınca bi demonoiddte bir de zamunda da bundan 5-6 yıl önce çıkmış filmleri,oyunları bizzat arat sonra ikisindeki seeder sayısına sitenin modülünden değil kullandığın bittorent programından bak zaten anlarsın demonoid miş zamunda kullanmadığınız ne kadar belli :))
-
ahhhh zamunda ahhhhhhh nelere gidem şimdi offff
nikoteen haklı 5 yıl önceki deil yaklaşık 10 yıl önceki film,dizi vesaire şeyleri rahatlıkla çekebiliodum nie böle bi .pnelik yaptılar anlam weremiorum :S
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
demonoid şu anda açık olsaydı sana canlı canlı gösterirdim de sen açılınca bi demonoiddte bir de zamunda da bundan 5-6 yıl önce çıkmış filmleri,oyunları bizzat arat sonra ikisindeki seeder sayısına sitenin modülünden değil kullandığın bittorent programından bak zaten anlarsın demonoid miş zamunda kullanmadığınız ne kadar belli :))
-----------------------------İddian garibime gitti :) demonoid bi ara FBI baskınından sonra uzun süre kapalı kalmıştı. Ki şu an da kapalı. Bu uzun süren down durumu dosyalardaki seederların kaybolmasına neden olacaktır. Yine de dediğin olayı takip edeceğim, yine de 6 yıl seed için çok iddialı bir rakam. Demonoid'de bile 5 yıldan fazlasını görmemiştim. Zamunda'ya da istenmediğimiz yerde durmayız düsturuyla s.ktir çekmiştim. Tekrar bakayım nedir durum ;)
Edit: Baktım sitedeki en eski dosya 2005-03-31 hiç fena değil

-

Vekil Ayrıntılarının yanındaki URL Patterns sekmesinden Yeni Şablon Ekle diyip resimdeki gibi zamunda'nın adresini gösterirseniz ayar değiştirmenize gerek kalmayacak. Zamunda'ya girdiğinizde otomatik olarak proxy devreye girecek.
İlk mesaja eklenirse iyi olur.
-
@Nikoteen
bende biliyorum zamunda nın en iyisi olduğunu eğer bulgar sitesi ise bilmiyorum galiba öyle adamlardaki hız bizde yok paraları yok ama internetlerı hızlı rapidshare megaupload vs vs siteler kullanmak yerine torrent kullanmaları da gayet mantıklı bu yüzden , ve sitelerini yurt dışına kapamaları da haklı olduklarını gösteriyor.
kendimden örnek vereyim seed e deil ratio ya bakıyorum çoğunlukla yeni eklenmiş dosyaları indirdiğim için ratio düşmüo artıo belli bir süre sonrada da siliyorum direkt
adamlar bunu istemiyor , benim de net hızım olsa 40 50 mbps ve 2tb harddisk im olsa bende bırakmam seed i hatta bir ara ratiom acaip düşmüştü bir sitede
down yapabilmek için daha önceden indirdiğim ama sora format attım dosyaları tekrar torrenti ekleyerek aktif hale getirdim günlerce seed yaptım.
amaç zaten torrentte bir paylaşım ağı oluşturmak eskiye de yenisi gibi ulaşabilmek önemli , ama herekz benim gibi yapıyor
indir kur oyunu bitirince hem kurulumu hem torrenti sil , , , ,
yanlış bişi ama malesef böyle
-
Sonunda geri açıLdı Zamunda Tüm üLkeLere :))
Siteye normaL oLarak giriş yapıLabiLiyor,forumda soruLmuştu niye kapaLı ne zaman açıLacak gibisinden;
Moderatör sadece "sabredin" yazıp kitLemişti konuyu,şimdi ise onLine,sömürünnn xD
-
üyelikler için davetiye fln mi lazim yada $u anda mi kapali. lazimsa fazla olan werebilir mi fazla anlamam :)
-
Proxy ölü, çalışanları bu başlık altında paylaşırmısınız?