Zamundaya Giremiyoru
-
Zamundada problem mi var? Geçen ana sayfada bir yazı yazmışlardı yönetim de değişiklikler olmuş galiba ben giremiyorum girebilen varmı
-
tırt giremedim
-
sırf xxx kategorisi güncel ve seri down oluyor diye giriyorum bu siteye kapanmaması lazım asla
-
Bonibon bunu yazdısırf xxx kategorisi güncel ve seri down oluyor diye giriyorum bu siteye kapanmaması lazım asla
ben diziler film özellikle güney kore filmleri için giriyorum. kapanırsa kötü olur iyi alışmıştım.
-
ayrica ratio hic ziklerinde degil o da çok harika iner inmez basıyorum remove torrente :D Bonibon tarafından 20/Nis/13 20:44 tarihinde düzenlenmiştir
-
Bonibon bunu yazdısırf xxx kategorisi güncel ve seri down oluyor diye giriyorum bu siteye kapanmaması lazım asla
2013 En Sexi Seed Kategorisinde 1. Olan Arkadaşımızı Açıklıyoruz.
-
bazı yerlerde kapandı diyorlara bazı yerlerde de saldırı var yakında açılır diyorlar
-
üyeyim dün girdiğimde saldırı altında olduklarına dahil bi mesaj göndermişlerdi.
3-4 mesaj vardı aslında
veritabanının ele geçirilmiş olması muhtemel sorunu halletmeye çalışıyoruz falan diyordu
son mesajda açığı kapattık ama şifreleriniz başkasının eline geçmiş olabilir şifrenizi değiştirin diye tavsiye ediyordu sanırım.
bi kaç güne geri dönerler sanırım.
hworm tarafından 20/Nis/13 20:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Saldırıyı sitede bildirdiler. Sorunlar yaşanabileceklerini söyledilerdi ama ilan kalktı sorun yeni mi başlıyr.
Tamam site açıldı
x-files tarafından 20/Nis/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Rating: 1.000 Uploaded: 5.28 GB Downloaded: 5.28 GB download 300 gb küsürdü upload bu şekildeydi sadece bendemi böyle oldu bitek :D
-
Rating: 1.000 Uploaded: 146.84 GB Downloaded: 146.84 GB (updated once a day)
2-3 TB download vardı güzel olmuş :P