folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Zararı Karşılamayan Şahsı İcraya Verme Hakkında

Zararı Karşılamayan Şahsı İcraya Verme Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    alibaba bunu yazdı

Mahkeme gezmeleri ve icra daireleri 16.00 ile 16.45 arasında kasa işlemleri yapıldığı için yeni malı işlemlere kapalı olur hocam. Senin bir kabahatin yok memurunda yok. 

Ilamsiz icra takibi bu diledigin tutarı yazabilirsin. Hırsızlık tarihinden itibaren %9 yasal faiziyle birlikte takip başlat ama mutlaka 3k anapara 0.3k faiz gibi iki ayrı kalemde yaz. Itiraz edilirse itirazın iptali davasi açıp uğraşman gerekir. Itiraz olmazsa varsa mal mülk maaş haciz koyarsın yoksa da ara sıra bakarsın illa ki ise girer bir gün. Birde şahıs hükümlü ise kısıtlanmış olacak bu durumda vasiye tebligat gerekecek vasi yoksa uğraşman gerekebilir biraz daha. Şanssız insanım diyorsun umarım kötü ihtimaller bulmaz seni.

bugün 4 te orada oldum. 

5 k yazdım faiz bölümüne yüzde dokuz gibi birşey yazdırdı görevli bana

ek varmı dedi şimdilik yok dedim.

mahkeme kağıdını vermedim.

bu mesajı görseydim ona göre ayar çekerim ama direk 5 k yazdım harç filan yatırdım mobilden.

şimdi baktım uyapa düşmüş. 

bundan sonra bekleyecez sanırım

düzeltme yapılırsa gidip yapayım ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Hocam düzeltme yaptırmayı denemedim hiç şimdiye kadar kesin birşey diyemiyorum. 9 yasal faiz oranı o sebeple öyle yazdın tebligatini takip edip itiraz etmezse haciz talep etmek gerekecek. Icrada işler yasa gereği kendiliğinden yürümüyor kolaylıklar dilerim 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

hocam hırsızlık tarihinden itibaren faiz oranı diye birşey yazmadım

sadece bugünün tarihini yaz imzala denildi bana

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

hocam hırsızlık tarihinden itibaren faiz oranı diye birşey yazmadım

sadece bugünün tarihini yaz imzala denildi bana

Hocam çalınan mal 5k işleyen faiz 0.5k toplam 5.5k olarak baslatabilirdin takibi sen sadece anapara olarak başlatmissin sorun yok ama itiraz edilip dava acman gerekirse kanıtlama durumunda tutarı kanitlaman gerekecek. Yasal faiz olarak takip tarihinden itibaren faiz işleyecek.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

geçmiş olsun kötü bir durum , sadece merak ettigim için okudum konuyu şu memlekette herşey çok zor insanı suça davet eder gibi gerçekten.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mycou
    mycou's avatar
    Erkek

Hocam önce sen adamın üzerinde farklı icralar var mı yok mu onları araştır. Eğer senden öncesi de var ise işlem sıralı olarak ilerliyor. Önce birini yatıracak sonra diğerini sonra diğerini. Eğer ki çok fazlaysa bulunan icra dosyaları açın ama yıllarca beklersiniz. İlk sıralardaysanız belki bi ihtimal alma şansınız var ama sonuç olarak hırsız işte. 

Sr. SEO Consultant
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

pm dan ve buradan yardımcı olan fikir veren her murid murideye teşekkür ederim.

böyle stresli durumlarda yardımcı olmanız yol göstermeniz inanılmaz iyi geliyor.

nekadar teşekkür  etsem az. bu arada uyap sistemde böyle görünüyor

Takipte Kesinlesen Miktar 5.000,00
    Toplam Faiz Miktari 1,23
    Vekalet Ücreti 0,00
    Masraf Miktari 80,70
    Tahsil Harcı 227,50
    Toplam Alacak 5.309,43
    Yatan Para 0,00
    Bakiye Borç Miktari 5.309,43

edit: üç beş bin için ayrıntılı araştırma yoluna gitmedim. elin pisliği ile uğraşmak istemiyorum. sadece önümde izleyebileceğim bir yol varsa denemek istedim. ilerleyen zamanlarda hak yolunu bulursa diye.

3 binlira için yıllarca yatarım ama ödemem diyen göt heriften ne beklersin ki ?

kaldıki yargılandığı zaman içerideydi zaten. ben götünü verir yine öder bu parayı içeriden kurtulmak için diye düşündüm ama hiç tık yok. girip girip çıkıyor içeri e-adalatte yüzlerce sayfa evrak çıkıyor piçin.

cahil insanları tehlikeli yapan şey çürümüş cesaretleri. 

bir kıza erkekliğini ıspatlamak için vücudunu harita gibi jiletleyen ibneye ne anlatabilirsinki. 

mahkemede kedi gibi miyavlayıp ödeyecem diyordun hapisten çıkınca şimdi artismi oldun diyorum . ben erkek oğlu erkeğim gardaşşş diyor.

erkek adam hırsızlık yapmaz yaptıysan bir hata erkek gibi bedelini öde diyorum. hırsızlığın cezası yok ki sen ne konuşuyn diye gülüyor.

bende dedim iyi görelim varmı yok mu dedim.  

amk böyle hayatın ya valla kafam almıyor artık ülkedeki saçmalıkları.

zalimadam tarafından 12/Şub/22 08:38 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

önce bi takip kesinleşsin sonra;
    eğer cezaevindeyse - kaldığı cezaevindeki kantin parasına haciz konmasını isteyen bi talep verebilirsin.. (biraz acımasızca ama isteyen avukat gördüm)
    bir yere işe girerse maaşına haciz
    bankalarını sorgulatıp kullandığı bankalara haciz (bunu 2-3 ayda bir tekrarla)

Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 19
icra