folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zayıflama Mpbil Uygulamaları Ve Fikirler

Zayıflama Mpbil Uygulamaları Ve Fikirler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Bence 3 ayda 12 kg kadar vermiştim..Yaklaşık 1 yıldır bir kaç kilo değişimlerle devam ediyor forumumu koruyabiliyorum..Burada en önemli mantık kalori açığı yaratmak.. 2.000 kalori tükediyorsan 1.000 kalori alacaksın gibi düşünülebiir.Özellikle şeker olayını bıraktığım an kilo vermem inanılaz hızlı arttı diyebilirim.  Bazen bende diyet konusunda kendimi salıyorum bazen can sıkıntısından ne bulursam yiyorum ama zayıflayan kişilerin çekmiş oldugu videolar var onları izleyince cok motive olabiliyorum.

Benim kullandığım bir toz var Forum Mix olarak geçiyor (80-100 tl arası) onu yemek öncesi kullanıyorum inanılmaz tok tutuyor.Dİyetisyenime göstermiştim bunlar bilinen otlar sadece güzel bir karısım yaptıklarını söyledi.Hatta alışabilirsem tek öğün yemek olayına geçmeye çalısıyorum.Akşamları hafif mevye tarzı şeyler iler kendimi destekleyebilirim.

abi tozlar karışımlar ile medet umacaksanız eğer kiloya daha farklı kombinasyonlar var.

kalori açığı zaten beslenmeyle oluyor.

öküz gibi ye aldığın kalori yaktığından az ise kilo kaybı olur.

ben bir dönem duble pilav duble et üstüne tatlı yiyordum 

örn kalori 2000.

sabah bir antrenman + kardiyo aksam 1 saat kardiyo hoop hepsi gider. eksiye inersin. sarmslar mevcut bu ara. onlarda acayip kilo kaybo yapıyor ama işte ilaç sonuçta. ileride etkisini bilemeyiz.

göze alırım derse kullanır insan.

ben şimdi bu aralar ne buldum gömüyorum biraz hacim yapmak zorundayım. 

ocak ayında steroid küre gireceğim yaza definasyon... hazirana kadar bitmiş pct de yapmış olurum. sonra sadece düzenli antrenman ve beslenmeye dikkat etmek kalıyor.

SYL 184
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    falcon bunu yazdı
    kisacArsi bunu yazdı

Evet Hocalar Bugün Tartıldım 114 olmuşum artık bi adım atmam lazım salon için vaktim gerçekten olmuyor fikirler var mı Mpbil uygulamalar ile evde spor yapabilir miyim?

Geçen sene haziranda başlayıp ağustosta 2 ayda 40 kilo vermiş birisi olarak tavsiyelerimi yazayım yapıp yapmamak sana kalmış

Sabah aç karnına hakiki elma sirkesini bir yemek kaşığı alıp bir büyük bardak suyun içine attım.

işyerinde 1 simit yada 1 poğaça yedim kahvaltıda

öğlen yemeğinde pirinç pilavı almadım çorba yemek salata yedim

akşam ise çorba salata ve yoğurt yedim.

Yemekten sonra minimum1 saat olmak üzere 6-7 saat yürüdüğüm de oldu.

Yürüyüşten gelince soda limon.

Sonra yatış.

Bol su içip çayı azaltıp Günde 1 Türk kahvesi + 1 Filtre kahve içtim

Before After :P

vucudun sarkmistir ama. hic saglikli degil

Hiç ama hiç sarkma olmadı müride

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 1415 Toplam Mesaj: 13
zayıflamak ile ilgili