Zayiflamada Bitkisel Caylarin Etkisi
-
muridler her nekadar buna inanmasamda esim dogumdan sonra manyak sekilde kilo verdi bu caylarla ulan cocukla falan ugrasior vericek tabi cay ne alaka diordum icimden bir kac kisidende abi faydasi var gibi oneriler aldim inanmadim
dunde komsu kizi vardi ona gozum takildi gittim kiz sen nasil zayiflamisin nasil oldu bu die sordum kizda abi bi aktar var gittim boy kilo yag zar zurt olctu 2-3 cay verdi 1.5 aydir iciorum 7 kilo verdim diyince dumur oldum
bugun bende gittim nolcak lan dedim kadin olctu falan 29 kilo yag var dedi 1.70 boy 90 kiloyum cok fazla 3 cay verdi meslissa nurs baharatli mi ne birde 9 karisik bitkisel cay mi ne verdi bugun basladim icmeye 25 lira verdm
simdi cidden bunlarin faydasini goren baskalari var mi yoksa ayak ustu ziktilermi bizi ? :D
not : eshim spor falan yapmior sadece yedigine az dikkat edior ama baklava kek buldumuda goturuyor komsu kizida yemin etti abi spor falan yapmiorum die :D
-
Eşin emziriyorsa özellikle dikkat et! O zayıflama çaylarının bitkisel hedelerin içine suburtamin ilave edilebiliyor; kalp ritmini artırması, mitokondrinin hızlı çalışması hızlı kilo vermeye yardımcı olur ve bilmelisin ki suburtamin kalp kapakçıklarını zorlar, miyelin dokusuna zarar verir yani masum değildir, dahası sütten bebeğe geçebilir. Bebekte uykusuzluk (2-3 e kadar uyumama) iyi beslendiği halde zayıflık vs varsa aktardan aldığınız o çayı bir kontrol ettirin.
-
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Şayet faydası oluyorsa ben de içeyim.
-
RETRET bunu yazdı
Eşin emziriyorsa özellikle dikkat et! O zayıflama çaylarının bitkisel hedelerin içine suburtamin ilave edilebiliyor; kalp ritmini artırması, mitokondrinin hızlı çalışması hızlı kilo vermeye yardımcı olur ve bilmelisin ki suburtamin kalp kapakçıklarını zorlar, miyelin dokusuna zarar verir yani masum değildir, dahası sütten bebeğe geçebilir. Bebekte uykusuzluk (2-3 e kadar uyumama) iyi beslendiği halde zayıflık vs varsa aktardan aldığınız o çayı bir kontrol ettirin.
ben belirtmeyi unuttum ornek verirken cocuk buyudu 2 yasinda emzirmior artik sutten kestikden sonra basladi zaten uyarin icinde tesekkurler ayrica
edit : @ Yigit ya hocam valla gozlerimle tanik oldum veriorlar ya bende basladim haftaya kadin yine cagirdi bir daha olcucek yine yazarim durumu
Absolut tarafından 06/Haz/15 01:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdıRETRET bunu yazdı
ben belirtmeyi unuttum ornek verirken cocuk buyudu 2 yasinda emzirmior artik sutten kestikden sonra basladi zaten uyarin icinde tesekkurler ayrica
edit : @ Yigit ya hocam valla gozlerimle tanik oldum veriorlar ya bende basladim haftaya kadin yine cagirdi bir daha olcucek yine yazarim durumu
her aktar yapıyor mu acaba? Ayrıca 25 TL fazla çay için.. bildiğin ot koyuyor ölçme tartma işi için alıyodur o parayı muhtemelen..
Senin boyunu kilonu ölçüp şu kadar yağın var diyemez. Yağ ölçmesi için özel tartılar var :) -
hersey guzel hocamda ''eshim'' nedir ya :D hangı aktara gıttın hocam bende geleyım banada lazm :D
-
çizik takipteyim
-
Yigit bunu yazdıAbsolut bunu yazdıRETRET bunu yazdı
her aktar yapıyor mu acaba? Ayrıca 25 TL fazla çay için.. bildiğin ot koyuyor ölçme tartma işi için alıyodur o parayı muhtemelen..
Senin boyunu kilonu ölçüp şu kadar yağın var diyemez. Yağ ölçmesi için özel tartılar var :)3 paket ayri cay aldim hocam onlar zaten 25 tutuyor olcme bicmeye para vermedim normaldede gidip alsan o para edior zaten
her aktar yapiormu bilmiorum bu nurs du galiba ismi cok mesur bi mekanmis
-
9-10 ayda alınan kilonun 1-2 ayda verilmesini beklememek lazım.
Zaten böyle mucize ilaçlar, bitkiler olsaydı diyetisyenler plan program göstermek yerine doğrudan bunları reçeteler gönderirlerdi.
Aktarın boy kilo ölçümüyle tedavi uygulaması da iyiymiş. :) O muameleyi gördüğüm an o dükkandan çıkardım. Doktorlar kan analizi, hormon testi vs. yaptıkları halde uzunca süre alan programlarla sağlıklı kilo verdirebilirlerken 5 dakikalık göstermelik testlerle uygulanan ot tedavisinin ne faydası olacak?
Ha kilo verir misin, bir şekilde o ot sana kilo verdirir. Ama vücudundaki pek çok organı zorlarsın. Organ yetersizliğine kadar götürebilecek seviyelere gelebilirsin. Kan değerlerin mahvolur. Takatin dahi kalmaz. Bir anda ölür gidersin ne olduğunu anlamazsın. Tıpkı sporcu olduğunu iddia edipte saçma salak ilaçlar, haplar ile hızlı şişip çabuk ölenler gibi.
Bu iş şakaya gelmez. Aktarla, hacıyla hocayla olacak iş değil. Modern tıbba güvenmek lazım. Bir bildikleri var değil mi?
-
Austen bunu yazdı
9-10 ayda alınan kilonun 1-2 ayda verilmesini beklememek lazım.
Zaten böyle mucize ilaçlar, bitkiler olsaydı diyetisyenler plan program göstermek yerine doğrudan bunları reçeteler gönderirlerdi.
Aktarın boy kilo ölçümüyle tedavi uygulaması da iyiymiş. :) O muameleyi gördüğüm an o dükkandan çıkardım. Doktorlar kan analizi, hormon testi vs. yaptıkları halde uzunca süre alan programlarla sağlıklı kilo verdirebilirlerken 5 dakikalık göstermelik testlerle uygulanan ot tedavisinin ne faydası olacak?
Ha kilo verir misin, bir şekilde o ot sana kilo verdirir. Ama vücudundaki pek çok organı zorlarsın. Organ yetersizliğine kadar götürebilecek seviyelere gelebilirsin. Kan değerlerin mahvolur. Takatin dahi kalmaz. Bir anda ölür gidersin ne olduğunu anlamazsın. Tıpkı sporcu olduğunu iddia edipte saçma salak ilaçlar, haplar ile hızlı şişip çabuk ölenler gibi.
Bu iş şakaya gelmez. Aktarla, hacıyla hocayla olacak iş değil. Modern tıbba güvenmek lazım. Bir bildikleri var değil mi?
tabikide var zaten ota umit baglamiorum ictigim caylarda melissa baharatli cay falan yani aman aman bisiler degiller zaten herkezin gunluk ictigi seylermis arastirinca fark ettim :D
-
Hocam yeşil çay, kafein de yağ yakımına etkili örnek vermek gerekirse. Ama sadece çaydan medet ummak doğru olmaz yürüyüş ve koşu yapmalısın her gün. Ayrıca 1 hafta sonra çağırıp 29 kilo yağ vardı şimdi 26-27 derse anla ki sikmeye yer arıyo. Göt çıkana kadar spor yaparak bile o kadar kilo zor verilir bi çayla olacak iş değil. Spor şart.